Bruger:Masz

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
[[Bruger:Masz]]
Velkommen til Masz's brugerside!
Log Lokale bidrag Redigeringsstatistik Globale bidrag Redigeringsstatistik Udvidet redigeringesstatistik
Log relateret til Masz Bidrag på dawiki Statistik over patruljeringer Globale bidrag Statistik over redigeringer Udvidet statistik
Face-glasses.svg
Lidt om Masz

Mit brugernavn er Masz, hvilket er mine initialer. Jeg er født i Nicaragua og boede i Polen i få år. Jeg har fødselsdag den 23. april, og siden barndommen har jeg boet i Danmark, hvorfor mit polske ordforråd ikke er på et voksent niveau. Jeg kan altså ikke tale spansk, selvom man kunne tro det. En nu bandlyst bruger har engang i sit raserianfald påstået, at jeg var kvinde. Lad os sige det ligeud: Nej, det er jeg ikke. Så man kan sige, at jeg mere eller mindre bidrager til den statistik, der siger, at Wikipedia er en mandsdomineret organisation.

Min første redigering fandt sted i slutningen af 2007 – dog som en anonym IP-adresse. Så kom en lang 1-årig pause, som varede til den 20. september 2008, hvor jeg oprettede mig som bruger. Jeg har siden januar 2009 været en aktiv bruger, siden april 2009 patruljant og siden den 16. juni 2009 administrator.

Siden midten af 2010 er jeg aktiv med kortere eller længere pauser. Jeg læser dog Wikipedia hver dag (med undtagelse når jeg er på ferie el.l.), så jeg kan kontaktes på min diskussionsside.

Nuvola apps kcmsystem.svg
Lidt om botten

Botten fungerer som den skal, og kan sættes til at udføre forskellige opgaver.


MaszO'Bot kan finde ud af en hel masse ting. Den var oprindeligt skabt for at tilføje/fjerne/ændre interwikier. Senere er den dog gået fra at gøre det, for jeg synes at det tager lang tid, og kræver en masse valg fra min side. I øjeblikket tager den sig af blandet teksterstatning, indsættelse af {{Ukategoriseret}} på sider, der mangler kategori, og kategoriflytninger. Den kan også programmeres til forskellige ting, bare spørg på denne side.

Nuvola apps kedit.png
Hvad laver jeg?
  • Patruljerer seneste ændringer.
  • Ind imellem kategoriserer jeg.
  • Nogle gange kan jeg finde på at rette artikler, som der står på WP:WPCW.
  • Skriver artikler hvis jeg lige kommer forbi en artikel, som omhandler en ting jeg kan lide (oversætter mest fra enwiki).
    • Konkurrencer får mig til at skrive meget mere end normalt!

På det seneste er jeg ikke så aktiv som før, men jeg kigger forbi hver dag.

Nuvola apps kwrite.png
Alle bidrag bør fremhæves – også de små!

Mange tak til dem der skriver nye artikler!

Dem der redigerer eksisterende skal naturligvis også have et tak!

31. maj 2016

Gtk-dialog-info.svg
Information
Velkommen
da Denne bruger har dansk som modersmål.


pl Polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.


en-4 This user speaks English at a near-native level.fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.


 
Kontakt
Crystal Clear app email.png Du kan sende Masz en e-mail.
 
Wikipedia
Wikipedia Administrator.svg Denne bruger er administrator på den danske Wikipedia. (verificer)


Nuvola apps kcmsystem.svg Masz styrer botten MaszO'Bot, men den er gået i udu.
 
Wikimedia
Wikimedia This user has created a global account. Masz's primary wiki is this Wikipedia.
 
Diverse
Gnome-globe.svg Nuvola Danish flag.svg Nuvola Swedish flag.svg Nuvola Spain flag.svg Nuvola German flag.svg Nuvola Polish flag.svg Nuvola Greek flag.svg Nuvola Slovakian flag.svg Nuvola Irish flag.svg Nuvola France flag.svg Nuvola Nicaraguan flag.svg Nuvola Egyptian flag.svg Nuvola Italy flag.svg Nuvola Vatican flag.svg Nuvola United Kingdom flag.svg Nuvola Bulgaria flag.svg Nuvola Zambian flag.svg Nuvola Turkish flag.svg Nuvola Cuban flag.svg
Noia 64 apps karm.svg Denne bruger har været på Wikipedia i 7 år, 8 måneder og 10 dage.


Wikimedia-logo.svg
Wikimedia Foundation
Dette er en Wikipediabrugerside • This is a Wikipedia user page#FFFFFFDette er ikke en encyklopædisk artikel. Hvis du finder denne side noget andet sted end på Wikipedia, så er det en spejlet side. Vær opmærksom på, at den side kan være forældet, og at brugeren med denne brugerside ikke nødvendigvis har nogen personlig tilknytning til andre steder end Wikipedia selv. Originalsiden findes på nedenstående adresse.

This is not an encyclopedia article. If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated and that the user to whom this page belongs may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at the below mentioned address.

http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Masz

Wikimedia Foundation
Wikmedia Foundation
Til toppen af siden
PD-icon.svg