Diskussion:Femernsundbroen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der står: Den 963 meter lange kombinerede vej- og jernbanebro krydser det 1300 meter brede Femernsund. - når den ik' hele vejen over sundet, eller hvad? --Ktp72 27. jul 2007, 14:38 (CEST)

I hver ende af broen er der dæmninger, ligesom ved de fleste større broer, men dæmningerne gør vel ikke Femernsund smallere? Ligesom Storebælt ikke bliver smallere fordi Sprogø ligger i midten. Bemærk at her er broerne tilsammen kun ca 13 km lange.--Lcl 27. jul 2007, 15:09 (CEST)
Jeg skrev min kommentar udelukkende for at henlede opmærksomheden på risikoen for misforståelser. Jeg har kørt på denne bro og vi kom tørskoede over. Dvs. det jeg eftersåørger er blot en mindre præcisering og uddybning af de meget summariske oplysninger (som sikkert er helt elementære hvis man ved meget om broer, men virker underlige hvis man ikke ved særligt meget om dem) der er i artiklen - måske en lille uddybende beskrivelse af hele Femernsundforbindelsen? --Ktp72 27. jul 2007, 15:20 (CEST)
Artiklen bør helt sikket udbygges. Personligt indgår den i et projekt om beskrivelse af trafikkorridoren "Fugleflugtslinjen", hvor bl.a. Femern Bælt-forbindelsen også indgår.--Lcl 27. jul 2007, 16:07 (CEST)