Diskussion:Field's

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sjovt, Fields' selv påstår, at de er det støreste shoppingcenter i Skandinavien jfr. deres egen hjemmeside, så de store armbevægelser fejler bestemt ikke noget... Maltesen 28. juni 2006 kl. 10.28 (CEST)

Navn[redigér wikikode]

Jeg har aldrig hørt en ordentlig forklaring på hvorfor Field's hedder Field's (og hvorfor det i øvrigt skal staves med apostrof). Er der nogen der kender baggrunden for navnet? I så fald må vedkommende meget gerne tilføje det til artiklen. --Sangild 10. apr 2007 kl. 11:14 (CEST)

Der er to gode spørgsmål mht. navngivningen. Dels valget af ordet "field/fields" og dels valget af formen "field's" med lille f og apostrof. Det første er forholdsvist simpelt at svare på - her er et citat fra ejerens hjemmeside:
Citat Navnet Field's er inspireret af den geografiske placering på den gamle fælled – og samtidig giver det associationer til en moderne markedsplads, hvor spændende varer fra hele verden blander sig med det bedste fra Skandinavien. Citat
Steen Strøm Danmark A/S
Valget af det lille begyndelsesbogstav og specielt apostroffen var genstand for en del debat da navnet blev kendt. Det er givetvis reklame/marketingshensyn der har dikteret det, men den singularisgenitiv som apostroffen markerer virker noget komisk når afdelinger og reklameslogans får navne som "Fields of pleasure", "Fields of sport" etc. --JGC 10. apr 2007 kl. 11:33 (CEST)

Største shoppingcenter[redigér wikikode]

Hvordan kan vi forsvare at kalde det Danmarks største shoppingcenter, når den på areal, og antal besøgende er overgået af Bruun's Galleri, og på antal af butikker er overgået af Rosengårdscenteret (tæller Field's deres 20 spisesteder med i deres 140 butikker? Hvis ikke, så har Field's 160 butikker i alt, men jeg har endnu ikke fundet noget der tyder på at de har mere end 140 i alt, således overgået af Rosengårdscenterets 153 butikker. Tallene omkring omsætningen er mere diffuse, men i følge denne artikel fra epn [1] (2010), skulle Field's være den største på omsætning. Her er en liste sorteret efter antal butikker tydelig, omend muligvis forældet. Askeuhd 10. jan 2012, 09:00 (CET)

Vel fordi Field's areal er 148.000 m2 mod Bruuns Galleris 140.000 m2, hvori er indregnet banegårdens areal. Ifølge artiklen om Bruun's Galleri er der 97 butikker i Bruun's Galleri, hvorimod der er "mere end" 140 butikker i Field's. Selv hvis de 20 restauranter m.v. tæller med, er der vel stadig 120 butikker tilbage. Jeg har ikke detailkendskab til disse centre, men umiddelbart ser det da fornuftigt ud. At Bruun's Galleri er mere besøgt skyldes vel det faktum, at der i besøgstallet på over en mio. indgår personer, der benytter banegården. "Størrelse" er lidt diffus, når det ikke er præciseret, hvad der måles på, men omsætning for et indkøbscenter, er vel det mest relevante parameter, og der er vel næppe tvivl om, at Field's målt på omsætning er størst af de centre du nævner. Kan der skaffes releante tal, der siger noget andet, kan oplysningen selvfølgelig rettes eller præciseres. Pugilist 10. jan 2012, 09:34 (CET)