Diskussion:Figurer i Harry Potter-universet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Den Engelske fanklub hedder Harry Potter Wiki, Daily Prophet er bare en af artiklerne i Harry Potter Wiki. (skrev 109.57.7.5 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Beklager, men nej. Harry Potter Wiki er blot endnu en wiki der, om end den er skrevet for og af fans, ikke er en officiel fanside. Som alle andre wikis kan enhver redigere i indholdet, ganske som på denne wiki. Dét alene gør den uegnet som kilde. The Leaky Cauldron er derimod en regulær fanside, hvorfor den på ganske anden vis er anvendelig som kilde. Derfor ændringen. --Medic (Lindblad) 13. jul 2010, 19:58 (CEST)
Det er noget værre sludder, fanklub eller ej så hedder den Harry Potter Wiki, og Daily Prophet er blot en af artiklerne. (skrev 87.57.234.117 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Dit svar er temmelig indforstået; hvad er "noget værre sludder" og hvorfor kan der ikke være en fanklub, der hedder Daily Prophet, som er kilde til oplysningerne på listen? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. jul 2010, 00:07 (CEST)
Undskyld der er ikke noget der er "noget værre sludder" men jeg har altså tjekket alt, der er ikke nogen fanside der hedder Daily Prophet. De steder jeg fandt Daily Prophet var det en artikel i en fanside eller noget.