Diskussion:Finn Arne Hansen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det ser for mig ikke ud til, at denne artikel har tilstrækkelig almen interesse og iøvrigt er skrevet af den beskrevne selv. Det må vist være nok at skrive det i en brugerprofil. --Sir48 (Thyge) 21. dec 2005 kl. 16:29 (CET)


Årsagen er, at jeg i en anden artikel har skrevet om WinChip og WinCheap.dk, så kunne læserne af disse artikler måske blive nysgerrige efter, hvem denne person bag wincheap.dk var ;-)

Jeg har nu af en klogeåge (X-plo) fået at vide, at jeg ikke er alment interessant nok. Hvordan fjerner jeg opslaget? Hvordan opretter jeg profilen? Hans kommentarer forsvandt.


VH Finn Arne Hansen

Hvorfor nedvurdere nogen med udtryk som klogeåge? Men til dit spørgsmål: Du opretter dig som bruger, så får du en brugerside, hvor du kan skrive om dig selv. --Sir48 (Thyge) 28. dec 2005 kl. 14:03 (CET)

Jeg må tilslutte mig Sir48, det virker mere som reklame/eksponering end noget der hører hjemme i en encyklopædi. Personlig info kan med fordel placeres i en brugerprofil, som Sir48 skriver, fremfor at fremhæve en til encyklopædi-stof. Der er i din artikel intet der peger på, at du skulle være en (udpræget) offentlig kendt person. Forøvrigt burde man fjerne passager af artiklen om WinCheap, eksempelvis den, der nævner dig. Njalle 28. dec 2005 kl. 10:59 (CET)

Artiklen om mig selv er nu slettet, i hvert fald indholdet. Jeg ved ikke, hvordan man fjerner artiklen helt. Når mit navn nævnes i Winchip-artiklen var det en hjælp til folk, der ville have hjælp vedr. Winchip. vh/FAH

Jeg har slettet artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. apr 2006 kl. 10:46 (CEST)