Diskussion:Flemming Østergaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Indfrielse af dommen for kursmanipulation[rediger kildetekst]

Ved vi, om Østergaard har betalt sin bøde?


Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  • 1988: Udnævnes til direktør i Kinnarps Kontormøbler
  • 1994: Sælger Kinnarps og overtager Lyngby FC

Det undrer mig lidt, hvordan en udnævnt direktør kan sælge firmaet. Normalt plejer det vel at være ejerne af et firma, der sælger det, så enten var det vel ikke ham, der solgte det eller også havde han et andet forhold til firmaet, end vi får at vide.--Heelgrasper 14. nov 2005 kl. 10:57 (CET)

"Udnævnt" er nu fjernet - Lars VM

Som artiklen ser ud nu, kunne man antage at Føma Kontorsystemer er opgået i Tann Scandinavia/Europa, som så er blevet til Kinnarps - men det er naturligvis bare gætværk. --Palnatoke 14. nov 2005 kl. 12:18 (CET)
http://www.click-pressebureau.dk/gm/artikler.htm (allernederst) ser listen lidt anderledes ud. --Palnatoke 14. nov 2005 kl. 12:21 (CET)

Familieskab[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet følgende fra artiklen: "Han er fætter til Søren Østergaard{{kilde mangler}}." En kilde til denne oplysning har været efterlyst i snart et år uden reaktioner. Indtil videre er der derfor kun tale om et rygte.--Ylle 5. apr 2008, 17:43 (CEST)