Diskussion:Floorball

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Floorball er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Floorball har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 46, 2008.

Huskeliste for Floorball: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:
WikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Floorball, der har til formål at oprette og forbedre artikler om Floorball på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, og deltage i projektet.

Hvad er det for noget?[rediger kildetekst]

Af billedet ser det ud til at være hockey-agtigt. Er floorball en hockey-variant? --Palnatoke 14. jul 2008, 14:33 (CEST)

Hvis det er noget er det en Bandy variant, da sporten på norsk hedder Innebandy, men Bandy er vel egentlig en hockey-variant.. det ved jeg ikke. --Rasmusbyg 14. jul 2008, 14:39 (CEST)
Det er klassificeret som en hockey-variant, men har andet udstyr og er en forholdsvis ny sport. Artiklen er lidt tynd i øjeblikket, men jeg er ved at beskrive sporten, så artiklen skulle gerne snart give lidt mere information. --Sabbe 14. jul 2008, 15:03 (CEST)

Intro-præcisering[rediger kildetekst]

"Floorball er en holdsport i hockeyfamilien med 5 udespillere" - Jeg retter det ikke selv da jeg ikke har forstand på sporten. Men bør det ikke være "markspillere"? Ved "udespiller" forstår jeg i hvert fald en fra "udeholdet." - Mark Jensen 7. aug 2008, 23:35 (CEST)

Betegnelsen "markspiller" ser også ud til at være den mest benyttede i resten af artiklen. --DSS 8. aug 2008, 00:24 (CEST)
Forvirringen skyldes nok, at de i nogle kilder bruger "udespiller" og i nogle "markspiller", men hvis det forstås bedre, hvad der menes, når der står markspiller, må det jo være det vi bruger. --Sabbe 8. aug 2008, 08:42 (CEST)

pointen er at målmanden ikke må forlade sit felt og være med i spillet! ligeså må ingen af de andre agere som målmand, eller betræde det lille felt lige foran målet. Derfor udespillere (markspillere)

UMBRA <-->-UNIHOG ?[rediger kildetekst]

Jeg ved intet om dansk floorball, men nogen bør gøre rede for om der er to forskellige turneringer/organisationere i Danmark, eller om der er sket et navneskifte; Som artiklerne står nu går de som katten uden om den varme grød, og hovedartiklen her er endda en lovende ! - Nico 8. maj 2011, 11:16 (CEST)[svar]

Jeg må sige, jeg ikke forstår spørgsmålet. Hvilket afsnit er problemet? Ordet UMBRA fremgår intetsteds i artiklen, og UNIHOC står kun som et alternativt navn på sporten mest brugt i de tysktalende lande. --Sabbe 8. maj 2011, 15:36 (CEST)[svar]
[ Fejlplaceret indlæg flyttet hertil fra VisualEditor ]
User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.124 Safari/537.36

Jeg har lagt mærke til, at i artiklen under emnet regler stå, at floorball helt bestemt er en kontaktsport,men under regler står, at det er en ikke-kontaktsport.Jeg ved ikke hvilken der er rigtig, men jeg håber at nogen som læser dette har styr på det og vil rette fejlen (?)

92.246.30.253 16. jun 2015, 17:58 (CEST)