Diskussion:Fredrik Appel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Jeg bor på Valbyvej 31. Artiklen nævnte Valbyvej 29 som et eksempel på Appels byggeri - jeg har ladet mig fortællge at det er "vores" hus der er tale om. Hvis jeg finder mere info, opdaterer jeg igen. Køgevej 77 (nu Taastrup Hovedgade) kan til gengæld næppe være bygget af Appel - ifølge OIS er huset fra 1895, hvor han var 10-11 år gammel.

Derudover har jeg fra en person med tilknytning til huset hørt, at Frederik Appel skulle være far til Gotfred Appel, ideologen bag Blekingegadebanden. Er der nogen der kan be- eller afkræfte - i givet fald er det efter min mening relevant for begge artikler. NisJørgensen 22. sep 2008, 23:34 (CEST)