Diskussion:Frimenighed

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

  Linksamling[rediger kildetekst]

  Undskyld men det kan jeg ikke helt se problemet i at der står henvisninger til de enkelte frimenigheder? Hvorfor må der ikke være relevante henvisninger, især når nu mange af kirkerne endnu ikke har en særskilt wikipedia-artikel. Jeg kender mange der netop bruger wikipedia til at finde relevante links. Og disse er der yderst relevante.

  Derfor har jeg tilladt mig at gendanne de slette links, men er villig til at trække det tilbage, hvis der er, og det er meget muligt, gode grunde til det. Jakob Rahbek 20. sep 2008, 01:53 (CEST)

  Jeg havde desværre ikke set denne kommentar før nu. Det er ikke i orden at gøre en artikel til en linksamling på denne måde, i stedet kan der linkes til en samling links i fx dmoz. Læs mere derom i Wikipedia:Eksterne henvisninger. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. mar 2009, 16:00 (CET)

  Hej Jakob[rediger kildetekst]

  Jeg er ny i redigering af Wikipedia, men har brugt det længe. Da jeg ikke ved hvordan man sender direkte beskeder til hinanden kommer min relaterede kommentar her...

  Fra mit perspektiv giver det god mening med links til de enkelte frimenigheder, så længe de ikke selv har Wiki-sider. Jeg vil gå igang med at skrive en side for Københavns Frimenighed, hvorefter det kan forsvares at der ikke findes links til dennes net-side.

  Tak, fordi du har oprettet den overordnede side, og har brugt tid på at beskrive frimenighedsformen. (Skrev Christianlaugesen (diskussion • bidrag) 11. dec 2008, 16:02. Husk at signere dine indlæg.)