Diskussion:Galicien (Centraleuropa)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Polens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Polen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Polen-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Østrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Østrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Østrigrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

PerV synes, at den polske kildehenvisning "ser umulig ud", - men sådan ser polsk altså ud, faktisk. Jeg har opdelt henvisningen i flere og rettet lidt i formuleringsmåden, men bibeholdt selve indholdet, som jeg derefter har genindsat. Mvh.--Sten Porse 21. okt 2011, 16:40 (CEST)

Galizien/Galicien[rediger kildetekst]

Jeg mener, den tyske form Galizien er mest udbredt på dansk (i hvert fald i historisk faglitteratur - og udtrykket anvendes jo næsten ikke i daglig tale). Ved at flytte artiklen til dette navn, kunne man undgå sammenblanding med Galicien i Spanien. Løsningen med regionen i parentes er ikke ideel. Jeg kan se, der er en omdirigering fra Galizien, så emnet har vel været diskuteret før andetsteds, men det er værd at se på igen.--X (diskussion) 9. jan 2013, 21:00 (CET)