Diskussion:Gasolin'

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
WikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Wikipedia:WikiProjekt Dansk rock, et forsøg på at koordinere dækningen af dansk rockmusik på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Indledningen er temmelig lang. Måske burde noget af indholdet flyttes ned i selve teksten? --Ernst Poulsen 15. mar 2006 kl. 22:50 (CET)

Døde links[rediger kildetekst]

Robotten har i flere tilfælde konstateret at den/de følgende eksterne henvisning(er) ikke er tilgængelige. Vær venlig at kontroller at dette er tilfældet, og ret eller fjern dem fra artiklen.

--WeggeBot 7. mar 2006 kl. 06:33 (CET)

Linket findes. --Maitch 7. mar 2006 kl. 15:59 (CET)

Big Brother[rediger kildetekst]

Men den amerikanske Big Brother-afdeling af CBS var ikke interesseret i at lancere [...] - hvad menes der med "Big Brother" i denne sammenhæng? Jeg antager, at der menes det amerikanske hovedkontor for Gasolins daværende pladeselskab, men "Big Brother" giver mig Orwellske associationer, som vist ikke passer ind her.--C960657 16. apr 2006 kl. 22:18 (CEST)

Måske et tidlig afdeling for reality-shows? Nej, spøg til side, jeg tror du har ret, og finder ordvalget lige så problematisk som du gør. --Kristjan Wager 16. apr 2006 kl. 23:16 (CEST)

Måske burde det nævnes, at de oprindelige medlemmer af bandet alle medvirker på Kim Larsens soloplade 5 Eiffel? (Skrev Max Møller (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)