Diskussion:Gedeblad

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Danske forhold?[rediger kildetekst]

Selv den engelske nævner kun et udvalg af arter. Hvad er problemet så i, at artiklen kun nævner dem, der er til stede i Danmark? Det er vel trods alt det mest oplagte udvalg at nævne... --Brandsen 10. jul 2010, 19:29 (CEST)

Er det? Er det ikke bedre at nævne dem, hvor man mener, der kan skrives noget spændende? Eller mener du at det i sig selv er spændende at planterne er i Danmark? Udvalget på enwiki er jo heller ikke afgrænset efter om planterne vokser i lande, hvor engelsk er hovedsproget... --Palnatoke 10. jul 2010, 19:45 (CEST)
Sagen er den, at sætningen: "Her nævnes kun de arter, som er vildtvoksende eller almindeligt dyrkede i Danmark", der vel har udløst anmærkningen, er helt overflødig efter den 9. juni 2009, hvor jeg udvidede artsregistret, så det nu omfatter alle arter med et godkendt, videnskabeligt navn (jf. GRIN: Genus Lonicera). Derfor har jeg slettet både den famøse sætning og {{Dansk synsvinkel}}.--Sten Porse 12. okt 2011, 19:34 (CEST)