Diskussion:Gert Vincent

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hansen jf. telefonbogen. Ikke svært at bekræfte. (skrev 77.68.204.241 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen anfører ingen kilder og siger intet om hvor manden bor. Desuden ved jeg at Bruger:Gevin også hedder Gert Vincent, så telefonbogen er næppe god nok som kilde. --Palnatoke (diskussion) 11. aug 2013, 08:47 (CEST)

Ok, idiot. Det er tilsyneladende vigtigt for dit bette selvværd, at du får ret for enhver pris. Jeg skal nok holde mig væk, for dig kan jeg jo slet ikke hamle op med. Pyt med fakta; bare du får ret, ikke?(skrev 77.68.204.241 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fakta er glimrende. Du mangler såmænd bare at underbygge dem med troværdige kilder. Denne søgning kunne være en sådan kilde, hvis man også har en oplysning om at manden bor i Laven, og det kan da udmærket være at den oplysning er alment kendt, men ingen har indsat den i artiklen. En anden ting er at du nok skal overveje din sprogbrug. --Palnatoke (diskussion) 11. aug 2013, 09:37 (CEST)