Diskussion:Gisselfeld

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen indeholdt en lang række forlerte oplysninger, jeg har luget ud i dem, men der er formentlig stadig fej i den.

--Eberfeld 6. jan 2008, 01:17 (CET)

Overdirektører[rediger kildetekst]

Der er p.t. to lister med overdirektører. De bør samles. --Palnatoke 11. aug 2009, 22:40 (CEST)

Blandede fejl[rediger kildetekst]

Som Eberfeld er inde på, så er der en del fejl og unøjagtigheder i artiklen.

Jeg er i færd med at lave en artikel om gisselfeld til den engelske, hvorefter jeg vil tilrette den danske, der kommer en del tilføjelser, ligesom en del fejl i årstal og ejere f.eks. vil blive rettet... jeg deler historien op i segmenter med det tidlige gisselfeld, peder oxes gisselfeld og tiden efter 1754, men i en samlet kronologi, med lidt flere historiske kæder, og evt anekdoter... derudover kommer der lidt om den sociale mission, virksomheden i dag med events og land-/skovbrug, legater, landskab, arkitektur, etymologi mv mv... samtidig mener jeg at 'gisselfeld-sagen', omend den har relevans, også historisk, på ingen måde har grund til at fylde halvdelen af historien om gisselfeld... den er ikke anderledes end den strid der var mellem gøyerne og oxerne f.eks.... så jeg vil flytte sagen ud i et emne for sig selv, og kun nævne den kort i denne artikel med et link til dens egen... jeg genbruger hvad jeg kan af det eksisterende, men det bliver stadig en større omskrivning, så er der andre der er i gang, eller har investeret tid i endnu ikke offentliggjorte ændringer, så bare hiv fat i mig, jeg har sat mig en deadline medio december 2011. SorenOlin [ talk to me ] 25. okt 2011, 04:15 (CEST)

Det lyder fint med ovenstående. Jeg tænkte i øvrigt på om ikke titlen burde rettes til Gisselfeld Kloster, som jo er godsets officielle navn?--Larskk (diskussion) 5. aug 2013, 22:11 (CEST)