Brugerdiskussion:Sorenolin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er Sorenolins diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Sorenolin.

Arkiv 001 · Velkommen, Tips, Kimbrergarden, Jürgen Wähling, OL-billeder


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
På Wikipedia holder vi os normalt til vores eget opmærkningssprog. Undlad derfor venligst at bruge HTML-kode i artiklerne, med mindre det er strengt nødvendigt. Se eventuelt vores hjælp til redigering. Med venlig hilsen Trade 20. nov 2011, 10:12 (CET)

Tak for tippet :) Jeg kan dog ikke få øje på at jeg skulle have en speciel tendens til at bruge html-koder, så du må være lidt mere specifik, hvis jeg skal kunne forholde mig til din opfordring... hvad, hvor? Stor hilsen SorenOlin [ talk to me ] 20. nov 2011, 10:24 (CET)

Jeg tænkte på i artiklen om Martin Flink, hvor du tilføjede nogle referencer, ligesom det da du tilføjede nogle links da du indsatte infoboksen i artiklen om Jane Heitmann (forøvrigt var det, skal du have ros for formateringen af den artikel, da det var godt gjort ;)) Mvh. Trade 20. nov 2011, 10:50 (CET)
Ah... Det er skam ren wiki markup, helt uden html-koder, og helt indenfor den stilmanual jeg kan finde - det er en del af wiki markup mekanismen at lave et korrekt formatteret URL om til et aktivt hyperlink - at det måske ville være forskønnende uden http:// -delen synlig er så en detalje vi sikkert kan blive enige om, men smag og behag :)... med mindre jeg kigger på den forkerte stilmanual? SorenOlin [ talk to me ] 20. nov 2011, 11:25 (CET)

An(d)erkendelse af indsats[rediger kildetekst]

Hej Sorenolin. Efter at have set din energiske indsats mod stavefejl (som "anderkende"!), synes jeg, at du fortjener:

Perfektionistens Barnstar
For ihærdige og systematiske rettelser af stavefejl. Arne (Amjaabc) 23. nov 2011, 09:22 (CET)


Tak Arne :)... ja, jeg er svagt rektal i visse henseender - til tider skal tingene enddog gøres så godt at de aldrig bliver gjort, så ved næste arkivering vil din gave komme til at pryde min brugerside, til dels som et motiverende klap på hovedet, men også som en "kom nu videre" :) SorenOlin [ talk to me ] 23. nov 2011, 10:46 (CET)

Patruljant?[rediger kildetekst]

Kunne det ikke være noget for dig? --Pelle Hansen 26. nov 2011, 02:41 (CET)

Tak for tilliden Pelle :) Og jo, det kunne spare en del dobbeltarbejde for alle parter, og ikke mindst øge redigeringssikkerheden at have en korrekt tilbagerulning, til gengæld kunne jeg forestille mig de der måtte have forbehold, ikke baseret på indholdet af min historik, men på længden af den. SorenOlin [ talk to me ] 26. nov 2011, 04:33 (CET)

Stavefejludrydderens ortografifejl[rediger kildetekst]

»Søren Olin er navnet... jeg er mest aktiv på den engelske, hvor jeg udover naturvidenskab, kommer til at bidrage med ...« -- I nysgerrighed efter at have set din rettelse på siden om H.H. Skaarenborg gik jeg ind på din selvbeskrivelse, hvor du bl.a. skriver: udover naturvidenskab. - Men det hedder: ud over naturvidenskab. - Til adverbiet udover har Retskrivningsordbogen eksemplet: skibet tog kurs udover. Ved »ud over naturvidenskab« drejer det sig om adverbial (ud) og præposition (over) + styrelse (n.). Underskolereglen hedder: Når tvillingerne er alene i byen, skal de holde hinanden i hånden, men når mor er med, må de gå adskilt. Det hedder således: Han gik bag efter vognen. Men: Han gik bagefter. - Han kravlede op ad stigen. - Men: Han kravlede opad. -- Så nu skal du til at feje for din egen dør! M.v.h. --Hans Christophersen 26. nov 2011, 08:02 (CET)

Kære Hchristophersen, tak for dit forslag til hvordan jeg kan bruge min tid, og din gavmildhed udi danskundervisningen. Jeg har ingen "egen dør" at feje for, da dette er en fælles encyklopædi. Selv har jeg valgt at bruge krudtet på at rette artikler, og det vil jeg fortsætte med. Det står dig frit at rette min brugerside, eller de dele af den du måtte finde stødende. Sløjdlærer Skaarenborg er måske nok en artikel du føler er din, men da du valgte at skrive den på Wikipedia, valgte du samtidig at den var alles, og dermed alles at korrigere - til artiklens bedste, og da artiklen kan bruge yderliere "wikifisering", håber jeg da ikke at mit, bliver det sidste bidrag til den artikel. Du har ingen grund til at tage det som et personligt angreb, rettelsen af "for længst" var led i en generel rettelse af alle almindelige stavefejl, og er således del af en rettelse af hundreder af sider - og en rettelse der, selv uden sure opstød, har begrænset underholdningsværdi. Fortsat glædelig lørdag -- SorenOlin [ talk to me ] 26. nov 2011, 08:39 (CET)
Du overreagerer, og du misforstår muligvis også. Jeg kender godt betingelserne for Wiki; det er ikke mig, der er ny i andegården! Og du har en stavefejl på din side af den type, du (helt korrekt) har rettet andetsteds, og det fandt jeg da interessant. I øvrigt retter man ikke på andre præsentationssider; det overlader man til dem selv, så derfor ville det ikke komme på tale, at jeg skulle rette noget dér. Med venlig hilsen --Hans Christophersen 26. nov 2011, 18:24 (CET)
DEFCON-5 · Det glæder mig at det var mig der overreagerede - dit afsluttende udråbstegn snød mig, så jeg bed tilbage - bekagler fjelen :) Med hensyn til "udover" / "ud over" så er jeg desværre ikke nået længere end til "F" i mit lille projekt med at rette almindelige stavefejl, så det varer nok et par uger før jeg er nået til "U" :)... helt så ny i andegården som jeg fremstår er jeg nu i øvrigt ikke - har bidraget i det små i omkring 6 år, omend jeg dog ikke tidligere har taget aktivt del i husholdningen, men mon ikke denne grimme ælling nok snart skal vokse op op blive en grim and? -- SorenOlin [ talk to me ] 26. nov 2011, 19:07 (CET)

Samarbejde[rediger kildetekst]

Hej Soren,

Kunne du tænke dig, at være med i et samarbejde på artiklen Skybruddet den 2. juli 2011?

Den trænger til lidt uddybende information samt lidt flere billeder. Med venlig hilsen Pelle Hansen 29. nov 2011, 14:24 (CET)

Gerne, Pelle. Det bliver først en gang i aften jeg får lejlighed til at grave lidt ned i den, men jeg skal se hvad jeg kan finde af såvel uddybende kilder, eventuelle andre vinkler samt billedmateriale - er der hjørner du har fat i, som jeg skal holde gulerødderne fra? - SorenOlin [ talk to me ] 29. nov 2011, 14:37 (CET)
Det lyder virkeligt godt. Igår indsatte jeg følgende afsnit (med kort info)
  • Beskadigede bygninger
  • Trafikale problemer
  • Økonomisk efterfølgende
Jeg tror artiklen mangler et overblik. --Pelle Hansen 29. nov 2011, 14:47 (CET)
Lyder som fornuftige områder, jeg skal se hvad jeg kan bidrage med :) SorenOlin [ talk to me ] 29. nov 2011, 14:58 (CET)
For et godt grin på dagens mail! Hygge, --Medic (Lindblad) 30. nov 2011, 11:13 (CET)


Madpyramiden[rediger kildetekst]

Hej, fornemt at du har skaffet et billede af madpyramiden, men hvis ikke du forsyner filen med dokumentation i OTRS-systemet (email fra FDB), risikerer du, at filen en dag bliver slettet på Commons. OTRS er nødvendigt, hvis uploader er en anden person end rettighedshaveren. Mvh. --KLN 30. nov 2011, 13:03 (CET)

Tak KLN, havde ikke set at jeg havde fået svar på mit sidste spørgsmål i den sammenhæng på Brugerdiskussion:MGA73#Licenser - jeg griber fat i den så det kommer på plads. SorenOlin [ talk to me ] 30. nov 2011, 13:30 (CET)
Rigtig fint med en udvidelse, men der mangler lidt link til artiklen fra andre artikler. Jeg har været ved at kigge på dette men er ikke kommet langt dermed, desværre. --Villy Fink Isaksen 30. nov 2011, 13:44 (CET)
Takker Villy, jeg har sat et par relevante links fra andre artikler, og har fundet flere hvor det ville være oplagt, de er kommet på listen over to-do's - jeg synes stadig artiklen kan bruge lidt smårettelser, men flere henvisninger vil blive tilføjet. SorenOlin [ talk to me ] 30. nov 2011, 14:17 (CET)

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Hej Sorenolin, På baggrund af dine indsættelser af {{Slet}} i en række sider under Wikipedia:DR-sport, har jeg oprettet et sletningsforslag, som jeg gerne vil opfordre dig til at kommentere på: Wikipedia:Sletningsforslag/Wikipedia:DR-sport/EM2008-tema. Med venlig hilsen Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 16. dec 2011, 10:20 (CET)

Gjort --SorenOlin [ talk to me ] 16. dec 2011, 19:14 (CET)

Hej! Du har sat licensen PD-old på, dvs. at ophavsmanden har været død i mindst 70 år. Nu har du ikke angivet hvem fotografen er eller hvornår han/hun døde, så det er jo lidt svært for andre at regne efter :-) Har du yderligere oplysninger om fotograf mv.? --MGA73 27. dec 2011, 11:14 (CET)