Diskussion:Gnags

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Stock post message.svg Huskeliste for Gnags: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste


Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
E-Guitare-horiz.pngWikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Wikipedia:WikiProjekt Dansk rock, et forsøg på at koordinere dækningen af dansk rockmusik på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Flag of Denmark.svg

Jeg har tænkt at udvide denne meget kortfattede artikel om Gnags med flere informationer. Som man kan se, vil der blive skrevet et afsnit om gruppens historie. (Aejsig)

Afsnittet om gruppens historie hermed afsluttet. Der kunne dog sikkert godt tilføjes flere informationer. Måske ville det også give mening med et særskilt afsnit, der beskriver Gnags' musikalske udtryk (?). Er er nogen, der har mod på denne opgave? (Aejsing)

Hvis man laver tre spalter, f.eks. i diskografien, kommer den tredje spalte til at ligge betragteligt langt ude til ~~højre - dvs. længere væk fra spalte 2, end spalte 2 er fra spalte 1. Det ser grimt ud. Kan det gøres mere snedigt? (Aejsing)

Jeg har i dag (den 7. marts) ændret på opsætningen af listen over bandmedlemmer. Jeg spekulerer på, om det måske ser lidt voldsomt ud med en så lang indholdsfortegnelse først i artiklen? Aejsing (diskussion) 7. mar 2012, 23:35 (CET)