Diskussion:Gottfrid Svartholm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Kært barn (?) har mange navne, og den biograferede har tilsynelande anvendt en lang række aliaser. Artiklen står i dag som Gottfrid Svartholm, men i dagen presseomtale omtales han forholdsvist konsekvent som Gottfrid Warg. Skal artiklen flyttes til dette alias ? Pugilist (diskussion) 30. okt 2014, 11:36 (CET)

Det er helt fint med et afsnit, der refererer den kritik, der helt forudsigeligt er rejst mod den afsagte dom. Men afsnittet bør nok få en nogenlunde proportional størrelse og have nogenlunde fornuftige kilder. Kritik der rejses mindre end en time efter domsafsigelse, forekommer sjældent båret af faktuel indsigt i sagskomplekset. Som afsnittet står nu, er det - som jeg læser det - bl.a. kritik af, at domstolen har valgt ikke at lægge vægt på Wargs forklaring om, at en anden havde bemægtiget sig Wargs computer. Kritikken er der selvfølgelig, men kritik af den kaliber, kan sjældent bære, at Wikipedia-artiklen fremstår som agitatorisk platform mod den afsagte dom. Pugilist (diskussion) 30. okt 2014, 13:31 (CET)