Diskussion:Græsk-ortodoks ikonografi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklen er er del af den den svenske artikel - glemte at anføre det i beskrivelsen. --Brams 6. maj 2006 kl. 20:59 (CEST)

Navngivning[redigér wikikode]

Hvorfor er artiklen flyttet fra Ikon (billede) til Græsk-ortodoks ikonografi med begrundelsen "1. google hit for Græsk-ortodoks ikonografi site:da.wikipedia.org"? og desuden ikke Ikon hovedbetydning og resten af de flertydige på Ikon (flertydig)? TherasTaneel (diskussion) 15. sep 2015, 06:20 (CEST)

Det er mig der har flyttet artiklen. Først og fremmest foranlediget af det umiddelbare indtryk, når man 'bladrer' hen til artiklen. Artiklen er nemlig ikke særlig generel og det studser man over når titelen er (eller var) "Ikon (billede)". Der gik faktisk en rum tid fra jeg først kom over artiklen og til den dag jeg flyttede artiklen. Lige det illuminative tankespring der fik mig til at søge på Google med de nævnte nøgleord kan jeg selvfølgelig heller ikke sådan fuldstændigt redegøre for. Men, ifølge artikel-teksten var (og er) det noget i den retning artiklen handler om - d.v.s. "Græsk-ortodoks ikonografi". Ideen med Google-søgningen var egentlig, tror jeg nok, at finde en artikel på dansk wikipedia der kunne indoptage artikelteksten. Det viste sig istedet at artiklen selv dukkede op som første hit, og det var derfor lidt ligesom det her 'når man har sagt A må man også sige B', og jeg flyttede derfor artiklen fra "Ikon (billede)" til "Græsk-ortodoks ikonografi". Jeg forstår ikke din sidste delsætning: og desuden ikke Ikon hovedbetydning og resten af de flertydige på Ikon (flertydig)? ?? Sechinsic (diskussion) 18. sep 2015, 15:47 (CEST)