Diskussion:Grønlandsk selvstændighed

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Videreudvikling af artiklen[rediger kildetekst]

Baggrunden for artiklen er, at der bliver linket til den hos Siumut, at den allerede findes på engelsk og fransk og selvfølgelig at det er et notabelt emne. Som en to-do-liste vil jeg foreslå:

  • Forbind ved links artiklen til resten af Grønlandsartiklerne - især til Grønlands politik og Skabelon:Grønlands politik.
  • Tilføj afsnit om historisk baggrund.
  • Udvid det nuværende afsnit om holdninger.
  • Tilføj afsnit om udfordringer.
  • Tilføj billeder.

Hvis nogen har flere forslag, er de velkomne. --Inc (diskussion) 5. mar 2017, 23:09 (CET)

På Grønland taler man jo næsten altid om "selvstændighed", og af og til om løsrivelse. Uafhængighed er yderst sjældent brugt. Hvad er baggrunden for valget af begrebet "uafhængighed"?--Batmacumba (diskussion) 11. apr 2018, 23:01 (CEST)

Jeg har ikke nogen præferencer. Jeg skulle bare træffe et valg, da jeg oprettede artiklen. --Inc (diskussion) 11. mar 2019, 08:53 (CET)
@Batmacumba: Hvis du gerne vil flytte artiklen, har jeg ikke noget imod det. --Inc (diskussion) 11. mar 2019, 08:59 (CET)