Brugerdiskussion:Inc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ældre indlæg findes i mit arkiv

Dette er Incs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Inc.

The Signpost: 30 June 2019[redigér wikikode]

Nyheder for juli 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juli 2019

The Signpost: 31 July 2019[redigér wikikode]

Indforstået i C++[redigér wikikode]

Hej

Jeg kan se du har sat en indforstået-boks på C++ tilbage i 2012. Jeg undrer mig bare om du stadig synes det er relevant. Du skrev i dit edit at "multiparagdimatisk" kunne være en årsag - jeg har midlertidigt refereret den til programmeringsparadigme.

Hvad kan vi gøre for at fjerne dens status som indforstået? --2002loucle (diskussion) 13. aug 2019, 08:42 (CEST)

The Signpost: 30 August 2019[redigér wikikode]

Forklaring[redigér wikikode]

Hej Inc. Jeg kan se, at du arbejder på fysikrelaterede artikler, blandt andre Keplers love. Du har gjort et fornemt stykke ud af at relatere de matematiske formler men næsten intet forklaret om grundlaget eller forudsætningerne for opstillingen af dem. Det vil, især for ikke-sagkyndige brugere af wiki være af stor betydning for forståelsen, hvis artiklerne og især formelafsnittene får introducerende afsnit om dette. Kun kan måske blive inspireret ved at se andre wikier. Venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 17. sep 2019, 06:41 (CEST)

Hej @Rmir2: Tak for feedback. Artiklerne kan helt bestemt gøres bedre, men jeg er ikke helt med på, hvad du specifikt refererer til. Hvis vi ser på artiklen en:Kepler's laws of planetary motion, indeholder den de yderligere afsnit

"Comparison to Copernicus", "Nomenclature", "History" og "Formulary". Er det sådan noget, du ønsker? Mvh. Inc (diskussion) 17. sep 2019, 15:59 (CEST)

History

Formulary

"Comparison to Coperni"cus "Nomenclature" Formulary" "History"

"Formulary"

Lad mig svare således: de afsnit, som den engelske artikel medtager, har også interesse, men det var ikke det, jeg lige tænkte på. Se fx den estiske og den norske. Den estiske (put den gennem Google translate, hvis du ikke forstår det) indleder hver af lovene med en kort forklaring på hvordan og på hvilket grundlag, formlen overhovedet er blevet til. Det er nok så meget dette, jeg mener bør være med i artiklen. Jeg husker det fra min egen gymnasietid, at lærebøger var opbyggede efter samme princip. Jeg håber, at det svar er forståeligt. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 17. sep 2019, 16:41 (CEST)