Brugerdiskussion:Inc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ældre indlæg findes i mit arkiv

Dette er Incs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Inc.

Indholdsfortegnelse

Nyheder for januar 2017[redigér wikikode]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!

Nyheder for februar 2017[redigér wikikode]

Nyheder for marts 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2017

Nyheder for april 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2017

Nyheder for maj 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2017

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[redigér wikikode]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:38 (CEST)

Nyheder for juni 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 6 - udgivet 1. juni 2017

Nyheder for juli 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2017

Nyheder for august 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2017

Nyheder for september 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2017

Nyheder for oktober 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2017

Wikipedia:WikiProjekt Rusland[redigér wikikode]

Jeg er lidt i tvivl om, hvorfor du skrev dette. På dansk wikipedia har vi faktisk siden Hjælp:Translitteration, som vi har sikret er i overensstemmelse med http://sproget.dk/raad-og-regler/ordlister/andre-ordlister/transskription-af-russisk. På Hjælp:Translitteration er samtidigt listet translitterationsreglerne, som er blåstemplet af Dansk Sprognævn, for øvrige kyrilliskbogstaverede sprog. Iøvrigt henviser Hjhælp:Traslitteration til hjemmesiden Martin Podolak, der "automatisk" translitererer kyrillisk russisk. Jeg vil foreslå, vi retter din tilføjelse på WikiProjekt Rusland til at henvise til Hjælp:Translitteration. Jeg vil gerne høre din mening. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. okt 2017, 12:34 (CEST)

Det er, fordi jeg ikke vidste, at den eksisterede :) Jeg har nu rettet det på Wikipedia:WikiProjekt Rusland. Evt. kunne Hjælp:Translitteration#Russisk godt udbygges. --Inc (diskussion) 9. okt 2017, 13:26 (CEST)
Udbyg gerne, men hvordan?
Hele listen over translitterationen af andre kryrillisk bogstaverede sprog til dansk findes iøvrigt udelukkende på dansk wikipedia. Et eller andet sted har jeg sprognævnets bekræftelse af at de på forespørgsel finder den translitteration i orden. Før de godkendte den liste, fandtes der udelukkende et sæt fælles nordiske translitterationsregler fra russisk fra 1970. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. okt 2017, 13:47 (CEST)
Kun på Wikipedia? Sejt. Det kunne vi da egentlig godt promovere lidt mere.
Angående en udbygning af det russiske afsnit mener jeg, at sproget.dk - og sikkert den orginale reference fra 1970 - indeholder lidt flere deltaljer end Wikipedia. Fx hvordan man ved, om ё transskriberes "jo" eller "o". --Inc (diskussion) 9. okt 2017, 14:00 (CEST)
Det er sikkert rigtigt, prøv at lave et forslag, så kan vi se på det. Men overvej at benytte Martin Podolak. det er tilsvarende googletranslate, og de fejl der var fra starten er efterhånden rettet. Det tager lidt mindre tid, end selv at sidde og translitere manuelt, og så er det rigtigt - hvergang. Det er blot translit af f.ex. Екатеринбург, som Podolak transliterer Ekaterinburg, ikke Jekaterinburg, der er anvendt navn i Danmark. Man bør altså være opmærksom på navne, der starter med russisk "Е", det skal oftets translittereres Je. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. okt 2017, 14:11 (CEST)
Behøver jeg lave et forslag? Kan jeg ikke selv redigere det, hvis jeg får tid? --Inc (diskussion) 9. okt 2017, 14:17 (CEST)
Selvfølgelig kan du bare selv rette, men hjælpesidens indhold har været diskuteret gennem lang tid, flere sprørgsmål afgjorde vi på Landsbybrønden. Du må regne med, at mange har en uforbeholden mening som de ger vil lufte. Jeg er faktisk blevet beskyldt for at ødelægge dansk wikipedia, da jeg oprindeligt tog fat på transliteringerne. Så, rediger frit, men regn med at adskillige har uforbeholden mening, som er svær at rokke! Så jeg foreslår stadig, at du laver en skitse, så kan vi sammen foreslå ændringerne. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. okt 2017, 14:27 (CEST)
Nå ja, sådan er det jo nogen gange med brede samarbejder. Hvis jeg får lyst og tid, kan jeg godt lave nogle ændringer. Jeg tror i øvrigt, at du refererede til denne korrespondence med Dansk Sprognævn. --Inc (diskussion) 9. okt 2017, 15:00 (CEST)

Rusland[redigér wikikode]

Det er rigtigt fint, at du med dine tilføjelser til artiklen, har ansporet mig til at komme videre. Jeg har fortsat afsnittet Litteratur med det første afsnit fra en wiki. De resterende afsnit er også indsat googleoversat og udkommenteret, hvis du får tid, må du meget gerne hjælpe med oversættelsen/tilretningen. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. okt 2017, 20:44 (CEST)

OK, det ser jeg lige på. --Inc (diskussion) 11. okt 2017, 20:50 (CEST)
Så er redigeringen rettet inkl. rigtig transskription. Du kan jo selv tjekke efter. Imidlertid er afsnittet of litteratur nu ca. lige så langt som den separate artikel. Og der står noget forskelligt. Det kunne nok godt justeres.
Du skriver bare, hvis der er andet, jeg kan hjælpe med. --Inc (diskussion) 11. okt 2017, 22:52 (CEST)
@PerV: Jeg ville forresten ikke have noget imod at høre din holdning her. --Inc (diskussion) 12. okt 2017, 14:38 (CEST)

slettet punkt.[redigér wikikode]

Hej. Jeg fjernede punktet omkring kommende højhuse (som jeg iøvrigt selv oprettede) da flere af højhusprojekterne enten er droppet eller ændret. Derfor blev det fjernet.

MortyDK

OK. --Inc (diskussion) 15. okt 2017, 01:44 (CEST)

Kategori:Navn mangler på Wikidata for russer eller sted i Rusland[redigér wikikode]

Hvis du får tid, må du meget gerne, en gang imellem, klikke inden om Kategori:Navn mangler på Wikidata for russer eller sted i Rusland. jeg har lige tømt kategorien; men der ryger hele tiden nye artikler i kategorien. mvh Per (PerV) (diskussion) 16. okt 2017, 18:42 (CEST)

Ja, det kan jeg godt prøve på at huske. --Inc (diskussion) 16. okt 2017, 18:59 (CEST)
Iøvrigt vil jeg gerne høre din mening om russiske patronymer. Vi har flere artikler, der ligger under fornavn, patronym og efternavn. Jeg synes det er en uskik at have patronymet med i artikelnavnet, hvis det er unødvendigt. Hvis sletningen af patronymet giver flertydighedsproblemer, eller hvis personen på dansk er kendt med patronymet, bør vi selvfølgelig beholde det. Ellers synes jeg artiklerne skal flyttes, f.ex. Aleksandr Sergejevitj Pusjkin, til Aleksandr Pusjkin. Hvad siger du? mvh Per (PerV) (diskussion) 16. okt 2017, 20:12 (CEST)
Jf. normen må jeg være enig i at patronymer bør udelades fra titlen. Det svarer vel til at inkludere mellemnavne. Jeg kan se at fx Aleksandr Pusjkin allerede er en omdirigeringsside, så har du tænkt dig at foreslå en flytning? Jeg har ikke personligt i sinde at tjekke alle artiklerne efter, men jeg skal nok have det i baghovedet, når jeg laver nye artikler. --Inc (diskussion) 16. okt 2017, 20:34 (CEST)
Nej jeg vil bare bede en adm om at flytte artiklen. Og nej jeg regner ikke med at gå alle artikler igennem, men når jeg alligevel er inde af andre årsager, tænker jeg at flytte dem! mvh Per (PerV) (diskussion) 16. okt 2017, 22:11 (CEST)

Vær opmærksom på, når du alligevel er inde på en artikel: Vi benytter ikke * og for født/død, som de gør på de wiki. Du kan se her. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. okt 2017, 20:58 (CEST)

Selvfølgelig. Da jeg rettede artiklen, kunne jeg bare ikke huske, om der var nogen norm om det. --Inc (diskussion) 17. okt 2017, 21:22 (CEST)

Normen er indført en gang før 2009, før jeg begyndte at skrive på da wiki, noget med at * og † ikke vises korrekt på alle skærme. Jeg forstår det ikke; men det er ikke noget, jeg gider at tvære om! mvh Per (PerV) (diskussion) 17. okt 2017, 21:32 (CEST)

Nye artikler[redigér wikikode]

Hej Inc. Når du tilføjer nye artikler om Rusland så husk at tilføje oprettelsesdato og opretter. Du kan kopiere disse oplysninger fra "Se historik". Bemærk også, at listen ikke omfatter udvidelser. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 19. okt 2017, 10:23 (CEST)

Hvad skal vi overhovedet med den liste, og hvad skal "oprettelsesdato og opretter" med for. Halvdelen af artiklerne på listen var oprindeligt substubbe eller stubbe og er senere udbygget til faktisk at være artikler. Jeg mener generelt listen er rent bureaukrati, som vel kun har til formål, at de brugere, der har oprettet flest substubbe kan få medalje for det. Jeg synes at deltagerne i WikiProjekt Rusland bør koncentrere sig om at oprette og forbedre artiklerne om Rusland, efter min mening er listen meningsløs, og tilføjer ikke dansk wikipedia nogen kvalitet. mvh Per (PerV) (diskussion) 19. okt 2017, 10:47 (CEST)
Jeg vil ikke gå og holde øje med, om projektets deltagere lægger artikler op, men det er godt at kunne se, at projektet faktisk er aktivt og gør en forskel. Både for aktive deltagere og udenforstående wikipedianere, der vil se, hvad det handler om. Fx er dette brugt i Wikipediajournalen. Som kompromis, vil jeg foreslå at listen beholdes, men at brugernavn, dato og klokkeslæt ikke er nødvendigt. --Inc (diskussion) 19. okt 2017, 11:36 (CEST)
Fint for mig, men jeg vil fortsat ikke opdatere listen, og med de der oplysninger: "oprettelsesdato og opretter" er den fuldstændigt misvisende. Halvdelen af de artikler der betegnes som oprettet af en eller anden person bestod oprindeligt af én til to linjer, uden formatering og uden en eneste kilde. Den slags "artikler" undergraver tilliden til dansk wikipedia, og jeg betragter ikke det som "oprettelse af en artikel"! mvh Per (PerV) (diskussion) 19. okt 2017, 11:48 (CEST)
Artikeludvidelser er super :) Lige det med at stubbe ikke tæller som oprettelser, er nok generelt en lidt kontroversiel holdning på Wikipedia. --Inc (diskussion) 19. okt 2017, 12:03 (CEST)
Jeg taler ikke om stubbe, men substubbe. mvh Per (PerV) (diskussion) 19. okt 2017, 12:25 (CEST)
Det er selvfølgelig noget andet, skønt jeg personligt prøver at være inklusionistisk på det punkt. @Rmir2: Har du en holdning til det med listen over nye artikler? --Inc (diskussion) 19. okt 2017, 13:01 (CEST)
Disse lister går tilbage til før min tid. Jeg betragter dem som en dokumentation på, at wikipedia hele tiden vokser. Dette gælder både i antal og i omfang. Om stubbe kan man vel sige, at de blandt andet er en markering af hvilke emner, der skal dækkes. Naturligvis er emnerne langt fra altid fyldesgørende omtalt i første omgang. Det skyldes blandt andet den begrænsede arbejdskraft. Men hele wiki-konceptet er "mange bække små...", og når der efterhånden kommer mange forskellige bidrag, bliver artiklerne mere og mere omfattende og fyldestgørende. Og uden en stub-begyndelse ville en del viden jo gå tabt. For mig er stubbe blot en udfordring, der venter på at blive taget op, og som givetvis også bliver det før eller siden. Hvis man ikke bryder sig om de hjælpemidler, som disse lister samt kvalitetskategorierne er, kan man jo lade være med at bruge dem og overlade det til andre, men for mig har de ofte været tilfredsstillende at se, hvordan fx. en stub-artikel efterhånden er vokset i omfang og kvalitet til efterhånden at blive "lovende". Jeg tror, at det er et spørgsmål om temperament og tilgang til projektet. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 19. okt 2017, 16:06 (CEST)
@Rmir2: Ja, jeg enig. Men hvorfor noteres egentligt alle de deltaljer i listen? Jeg tilføjede nogle artikler til den tilsvarende liste på WikiProjekt Tyskland, og det var ret møjsommeligt slå klokkeslæt op. --Inc (diskussion) 19. okt 2017, 16:27 (CEST)

Hvis listen skal bruges som "dokumentation på, at wikipedia hele tiden vokser", kan jeg simpelthen ikke forstå, hvorfor brugeren, der har oprettet en substub, og dag og klokkeslet skal anføres. Det viser absolut intet om "at wikipedia hele tiden vokser". Drop det, anfør gerne hvilket år, artiklerne er oprettet. Alt andet er unødigt bureaukrati. Spar os for bureaukrati, koncentrer kræfterne om at producere oplysende, læseværdige artikler på dansk, der har høj kvalitet. mvh Per (PerV) (diskussion) 19. okt 2017, 16:50 (CEST)

Nyheder for november 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 11 - udgivet 2. november 2017

Ahmet Demir[redigér wikikode]

Tak for din besked, det sætter jeg meget pris på. Jeg kender ikke Ahmet Demir personligt, men jeg kender til hans arbejde som socialkonsulent/forfatter og har set/hørt om ham flere gange i medierne (DR, TV2, POLITIKEN m.v.). Derigennem har jeg bemærket at han ofte bliver indraget i interviews på socialområdet i Danmark, hvilket er den konkrete begrundelse for at starte en artikel her på Wikipedia. Jeg vil gerne forberede en mindre wiki artikel, som passer ind under de fastlagte retningslinjer, kilder og layout, dog kan det godt være jeg får brug for hjælp til sidstnævnte. Ville dette være acceptabelt? Hvis ja, skal jeg sætte den ind i min sandkasse midlertidigt til gennemsyn før en evt. publicering? Selinaroza (diskussion) 3. nov 2017, 01:12 (CET)

Hvis du ikke kender ham, men bare har bemærket ham, er der allerede lidt bedre belæg for at have en artikel. Hvis du kan forberede noget i din sandkasse, vil jeg gerne se det igennem. --Inc (diskussion) 9. nov 2017, 00:58 (CET)
@Selinaroza: Bare så du ser min besked. --Inc (diskussion) 9. nov 2017, 11:05 (CET)
@Inc: Hej Inc, der er kommet lidt ændringer siden sidst, navnligt i forhold til notabilitet, har du mulighed for at kigge på det og give din mening? Jeg har godt læst Arnes besked, men mener ikke at Ahmet Demir skal ses i forhold til Politik, men indenfor Socialområdet i Danmark og den betydning han har haft for udsatte gruppers inklusion i samfundet. På forhånd tak. Selinaroza (diskussion) 18-09-2018
@Inc: Hej Selinaroza! Artiklen ser i det store hele god ud, men afsnittet referencer har brug for at blive forbedret. Snarere en blot at være en liste med links, bør der være kildeangivelser inde i brødteksten. Se fx hvordan det er gjort i artiklen om Rusland

Ups[redigér wikikode]

Undskyld, så i farten ikke at det (Diskussion:Det var en lørdag aften (folkevise)/huskeliste) var en huskeliste. --Madglad (diskussion) 4. nov 2017, 22:24 (CET)

Helt fint. --Inc (diskussion) 6. nov 2017, 14:19 (CET)

Østerbro[redigér wikikode]

Hej Inc

Jeg kan se, at du lige har været i gang med at flytte Østerbro til Østerbro (København) med den begrundelse, at der også er andre steder, der hedder Østerbro. Men artiklen blev faktisk flyttet den stik modsatte vej i 2012 på baggrund af Wikipedia:Sletningsforslag/Nørrebro. For de københavnske bydele Østerbro, Nørrebro og Vesterbro er simpelthen langt mere kendte end de steder, de tilfældigvis deler navn med. Der bor mange flere mennesker, og de har en række kendte institutioner, der gør at mange flere kender dem end gader i provinsbyer, der knap nok er kendt udenfor kommunegrænsen. Så de københavnske bydele er simpelthen hovedbetydningerne. Det er dem langt de fleste læsere er interesserede i og skal ledes til med det samme uden omvejen via en flertydig-side, de færreste har interesse i. --Dannebrog Spy (diskussion) 9. nov 2017, 10:57 (CET)

Hej! Hvis der ligefrem har været en diskussion, trumfer det jo selvfølgelig min egen præference. Men Østerbro (København) eksisterede ikke som omdirigeringsside, hvilket var derfor, jeg kunne foretage flytningen. --Inc (diskussion) 9. nov 2017, 11:04 (CET)

Iksan[redigér wikikode]

Jeg har rettet lidt i din artikel, så data på wikidata hentes. Se evt. her. mvh Per (PerV) (diskussion) 10. nov 2017, 09:18 (CET)

OK, tak :) --Inc (diskussion) 10. nov 2017, 09:30 (CET)
Hvis du lægger mærke til, er der integreret nogle ekstra småskabeloner i infoboks by: {{WD byvåben}}, {{WD byflag}} og {{WD indbyg1/år}}, der ud over grundfunktionen | wikidata = alle henter oplysninger fra wikidata. I dette tilfælde henter {{WD byvåben}} og {{WD byflag}} intet, fordi der ikke er indsat noget flag eller våben på wikidata, mens {{WD indbyg1/år}} henter indbyggertal, år, areal og udregner indbyggertætheden.
Hvis du i fremtiden kopierer infoboks by fra artiklen Iksan vil du få disse funktioner med i kommende byartikler. Weblars arbejder på at få kilde med fra wikidata til indbyggertallet, ligesom jeg har bedt ham om at integrere småskabelonerne i infoboks by, så det bliver overflødigt at indsætte dem i samtlige artikler. mvh Per (PerV) (diskussion) 10. nov 2017, 09:55 (CET)

Bortredigering af tomme linjer[redigér wikikode]

Det bliver væsentligt sværere at se hvad du har ændret i en artikel, hvis du ved en redigering af et afsnit samtidigt bortredigerer den tomme linje under afsnitsoverskriften. Du kan se her, hvor svært det bliver. Hvis den tommelinje fortsat er der ser det således ud, og man kan umiddelbart se hvad du har rettet. Blot en venlig henstilling. Dine rettelser er fine! mvh Per (PerV) (diskussion) 14. nov 2017, 13:10 (CET)

OK, det kan jeg godt se. --Inc (diskussion) 14. nov 2017, 13:19 (CET)

Se venligst:[redigér wikikode]

Om det var det du mente: Under undersøgelse for forræderier? Jeg kunne kun finde omtalen på en wiki. Imidlertid er der en længere omtale i forb. med Panamapapirerne på uk wiki. Der påstår de at han fortsat handlede med Gazprom under Ukraine-Ruslands krisen. Det kunne meget vel være baggrunden for forræderianklagen; men jeg ved ikke! mvh Per (PerV) (diskussion) 14. nov 2017, 14:39 (CET)

Ja, lige præcis. Jeg så det, da jeg scannede den engelske side for nyere information. Jeg ved heller ikke, hvad det drejer sig om. Det lader til, at undersøgelsen stadig er i gang. --Inc (diskussion) 14. nov 2017, 17:13 (CET)

Et tip med et eksempel[redigér wikikode]

Hej Inc. Hvis/når du oversætter, kan du prøve Google translate. Den kender du sikkert. Den er ikke altid så god ved engelsk-dansk, men prøv at kigge på andre sprog. Et eksempel: artiklen Pak Pong-ju. Prøv fx vietnamesisk (ja, det lyder åndssvagt, men det er det faktisk ikke). Hvis jeg beder om en oversættelse, får jeg:

Karriere [rediger | rediger kilde]
Han blev født den 24. oktober 1939, med meget lidt information om hans karriereudvikling.
Pak Pong-ju tjente som premierminister for perioden fra 3. september 2003 [1] til 11. marts 2007 og derefter marts 2013.
I 2013 har det koreanske parlament besluttet at genbruge den økonomiske reformator Pak Pong-ju som premierminister, der erstatter Choe Yong-rim for at genoprette og udvikle den nationale økonomi. kilde] og derved øge håbene om omfattende økonomiske reformer.
Style [edit | rediger kilde]
Pak er kendt for hans bestræbelser på at skabe økonomiske reformer i Nordkorea. [2] Pakistans økonom, Pak Pong-ju, ledede i sin periode som premierminister økonomiske reformer i Korea som premierminister i perioden 2003-2007, men lykkedes ikke. Mr. Pak leder vejen i markedsreformer, så SOE'er kan være mere selvforsynende og gradvist reducere statens fordeling af fødevarer og fornødenheder.
Politikken taler for eksempel lønforhøjelser, åbenhed over for markedsaktiviteter, øget incitamenter for landmændene til at producere ... Imidlertid bliver disse politikker hurtigt vendt efter at være kritiseret for at være for meget Disse bestræbelser blev mødt med modstand fra det herskende Labour Party og det koreanske militær, som til sidst førte til hans afskedigelse fra premierministeren. [2] Han blev suspenderet fra kontoret i juni 2006, i næste år.
I sin anden periode fokuserede han på økonomi, han var mere involveret i økonomiske aktiviteter og udpegede specifikke politikker, idet han understregede behovet for nye ledelsesstrategier for at holde trit med Udvikle i det nye århundrede, opfordre til detaljeret ledelse og rekruttering af planer, og diskutere anvendelsen af ​​teknologi til landbruget for at øge landbrugsproduktiviteten. Det er langsomt at lægge grunden til et kapitel. Nye økonomiske reformer, der tager højde for økonomien, der direkte påvirker folks liv. [3]

Det er ikke 100% korrekt dansk, men jeg tror alligevel, at der er meget i oversættelsen, du kan bruge. venlig hilsen 17. nov 2017, 10:33 (CET)Rmir2 (diskussion)

Hej Rmir2! Tak for tippet. Det vil jeg have i baghovedet :) Personligt er jeg lidt skeptisk over for at oversætte fra et sprog, jeg ikke selv forstår. Google Translate er god, men jeg kan ikke selv se, om oversættelsen fra vietnamesisk er korrekt. Når jeg ikke oversatte hele den engelske artikel var det mest, fordi nogle af formuleringerne var uklare. --Inc (diskussion) 17. nov 2017, 11:52 (CET)

The Signpost: 24 November 2017[redigér wikikode]

WikipediaSignpostIcon.svg
News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Nyheder for december 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 12 - udgivet 1. december 2017

The Signpost: 18 December 2017[redigér wikikode]

WAM Address Collection[redigér wikikode]

Congratulations! You have more than 4 accepted articles in Wikipedia Asian Month! Please submit your postal mailing address via Google form or email me about that on erick@asianmonth.wiki before the end of Janauary, 2018. The Wikimedia Asian Month team only has access to this form, and we will only share your address with local affiliates to send postcards. All personal data will be destroyed immediately after postcards are sent. Please contact your local organizers if you have any question. We apologize for the delay in sending this form to you, this year we will make sure that you will receive your postcard from WAM. If you've not received a postcard from last year's WAM, Please let us know. All ambassadors will receive an electronic certificate from the team. Be sure to fill out your email if you are enlisted Ambassadors list.

Best, Erick Guan (talk)

Nyheder for januar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2018

Ugens artikel[redigér wikikode]

Se venligst forslag, jeg håber du støtter mit forslag når vI kommer så langt, inden da har jeg tænkt mig at gå artiklen igennem med en tættekam, sikkert skrive en del om, tilføje kilder og udvide den. Det er trods alt 200-året ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jan 2018, 01:57 (CET)

@PerV: Ja, det vil jeg gerne stemme for :) Har du i øvrigt set, at jeg har foreslået Rusland i forbindelse med nationaldagen? Jeg ved ikke, om du er kommet videre med den artikel? --Inc (diskussion) 6. jan 2018, 02:02 (CET)
Overhovedet ikke - altså kommet videre - shame on me!!! - og jeg blev opmærksom på dit forslag, da jeg var inde og indsætte Karl Marx: Som du sikkert har lagt mærke til i forb. med afstemningen om Petro Porosjenko hører afstemningerrne om ugens artikel ikke til mine vigtigste indsatsområder på dansk wikipedia, men Rusland skal jeg nok stemme for, hvisdu husker at sparke til mig. Årsagen til jeg ikke er kommet videre med artiklen, er at der gik for meget infoboks by i min aktivitet, men måske kan jeg nå en smugle i den her måned før jeg kaster mig over Karl Marx - som du kan høre er vejen til helvede brolagt med dårlige undskyldninger Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jan 2018, 02:10 (CET)
@PerV: I betragtning af at du får 0 kr. i timen, skal du ikke skamme dig :) Måske kan jeg også få bidraget, hvis jeg har tid. --Inc (diskussion) 6. jan 2018, 02:14 (CET)
Jeg kan da ikke huske, at jeg har oplyst dig min timeløn??? I hvert fald bliver min dårlige samvittighed lidt lettere at bære for hvert anslag. Jeg er jo trodsalt pensionist, har kol, og kan ikke længere rende rundt efter unge piger, så noget skal jeg jo få tiden til at gå med Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jan 2018, 02:28 (CET)

WAM Address Collection - 1st reminder[redigér wikikode]

Hi there. This is a reminder to fill the address collection. Sorry for the inconvenience if you did submit the form before. If you still wish to receive the postcard from Wikipedia Asian Month, please submit your postal mailing address via this Google form. This form is only accessed by WAM international team. All personal data will be destroyed immediately after postcards are sent. If you have problems in accessing the google form, you can use Email This User to send your address to my Email.

If you do not wish to share your personal information and do not want to receive the postcard, please let us know at WAM talk page so I will not keep sending reminders to you. Best, Sailesh Patnaik

Confusion in the previous message- WAM[redigér wikikode]

Hello again, I believe the earlier message has created some confusion. If you have already submitted the details in the Google form, it has been accepted, you don't need to submit it again. The earlier reminder is for those who haven't yet submitted their Google form or if they any alternate way to provide their address. I apologize for creating the confusion. Thanks-Sailesh Patnaik

The Signpost: 16 January 2018[redigér wikikode]

Nyheder for februar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 2 - udgivet 2. februar 2018

The Signpost: 5 February 2018[redigér wikikode]

The Signpost: 20 February 2018[redigér wikikode]

Nyheder for marts 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2018

The Signpost: 29 March 2018[redigér wikikode]

Nyheder for april 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2018

Rusland som UA[redigér wikikode]

Hej Inc. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at dit forslag om at gøre Rusland til ugens artikel nu er kommet op som forslag, der kan stemmes på. Måske vil du så formelt stemme på det :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. apr 2018, 14:56 (CEST)

The Signpost: 26 April 2018[redigér wikikode]

Nyheder for maj 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2018

Nyheder for juni 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juni 2018

The Signpost: 29 June 2018[redigér wikikode]

Nyheder for juli 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2018

The Signpost: 31 July 2018[redigér wikikode]

Nyheder for august 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2018

The Signpost: 30 August 2018[redigér wikikode]

Nyheder for september 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2018

The Signpost: 1 October 2018[redigér wikikode]

Nyheder for oktober 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2018

The Signpost: 28 October 2018[redigér wikikode]

WikipediaSignpostIcon.svg
News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Nyheder for november 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 11 - udgivet 14. november 2018

The Signpost: 1 December 2018[redigér wikikode]

Nyheder for december 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 12 - udgivet 3. december 2018

The Signpost: 24 December 2018[redigér wikikode]

WikipediaSignpostIcon.svg
News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Nyheder for januar 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2019

The Signpost: 31 January 2019[redigér wikikode]

Nyheder for februar 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 2 - udgivet 1. februar 2019

The Signpost: 28 February 2019[redigér wikikode]

WikipediaSignpostIcon.svg
News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Nyheder for marts 2019[redigér wikikode]

Annoncer
Farm-Fresh facebook.png Flere kvinder på Wiki


Nyheder for marts 2019 (beklager fejlen første gang)[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 3 - udgivet 1. marts 2019

The Signpost: 31 March 2019[redigér wikikode]

Nyheder for april 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2019

The Signpost: 30 April 2019[redigér wikikode]

Nyheder for maj 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 5 - udgivet 8. maj 2019