Diskussion:Greifswald

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Hanse Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Hanse, et forsøg på at koordinere oprettelsen af hanserelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Universitet i Tyskland grundlagt 1456.

Greifswald er ikke et universitet, men en by hvor der er et universitet.

Samme indvending gælder artiklerne Helsingfors, Leiden, Mexico City.

Sebastjan


Der er lidt flere artikler med samme problem: Jena, Basel, Berkeley, Coimbra, Göttingen, Salamanca, Uppsala, St. Andrews, Tartu, Tübingen og Cambridge. Værsgo at rette :-)

Christian List 5. Mar 2003 kl.16:15 (CET)