Diskussion:Gud (højere væsen)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Tusind tak fordi Brandsen og Broadbeer slettede mine indlæg på dette emne. Jeg har skrevet flere indlæg på denn spændende, uhøjtidelige og gode website. Det er ikke tidligere lykkedes mig at skrive et indlæg der i den grad forskrækker flere af de ærværdige administratorer. Det har sikkert en god grund, men jeg kender den ikke. Broadbeer, vil du give en forklaring? (skrev Troels Eske (diskussion • bidrag) 3. dec 2008, 15:40. Husk at signere dine indlæg.)

Det du har skrevet indtil videre på denne artikel findes allerede på den danske ordbog. Dette er encyklopædien hvor vi altså ikke burde have ordbogsopslag. Det er derfor Wiktionary findes. Kan du lave en artikel ala Gud (egennavn) er det jo fint nok. --Broadbeer, Thomas 3. dec 2008, 15:54 (CET)
Jeg har desuden ikke slettet artikeln i denne omgang, så alle dine tilføjelser kan findes via historik knappen. --Broadbeer, Thomas 3. dec 2008, 16:00 (CET)

Det er super! Forleden faldt jeg over at artiklen "Gud" manglede, og det syntes jeg var noget rod, så jeg skrev om Gud (egennavn). Når jeg søgte på "Gud" fandt jeg en flertydig artikel. Der står bl.a. at man opfordres til at rette henvisninger til det korrekte. Dette er en opfordring fra Wikipedia!! Jeg skrev om Gud (egennavn) og rettede nogle henvisninger i andre artikler. Så ville jeg også begynde en artikel Gud (navneord) for at skille skæg fra snot og lave korrekte henvisninger iht Wikipedias opfordring. Nu er der lavet en omdirrigering og det er måske meget godt, men jeg synes ikke den virker? Når jeg trykker på et link til Gud (navneord) i en anden artikel kommer jeg ikke direkte til Wiktionary? Nå men tak for svaret og god skrivelyst. Troels Eske

Troels du kan indsætte henvisningen som [[:wikt:gud|gud]] --Broadbeer, Thomas 3. dec 2008, 16:41 (CET)