Diskussion:Gunnar Christensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hammerkast trænende politimand i København 1944-1945???[redigér wikikode]

Den svenske kilde skriver at han begyndt at træne hammerkast da han under anden verdenskrig tjænestegjorde som politiassistent i København. Det ser ud som om at han stadig var i Odense 1943 (DM-medaljer for OGF, men ingen 1944-45). Var han ikke blandt de knap 2.000 danske politifolk, der blev arresteret 19. september 1944 og overført til de tyske koncentrationslejre Buchenwald og Neuengamme? Kunde man som politimand træner hammerkast I København efter 1944? Gik han under jorden? Eller flygtede han til Sverige og begyndt at træne hammerkast der? Er der nogen som ved noget om dette? --81.237.107.160 31. jul 2010, 00:10 (CEST)