Diskussion:Hávamál

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der er indsat en masse vers som måske er Hávamál i dansk oversættelse. Hører det hjemme her? Hvis ja, skal det i hvert fald forklares hvad det er, og hvem oversætteren er. Men hører det ikke snarede hjemme i et af de andre wikimedia-projekter? Byrial 25. okt 2004 kl. 20:28 (CEST)

Jo, versene bør flyttes til Wikisources (eller hvad projektet til længere originaltekster hedder). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. mar 2005 kl. 20:53 (CET)

Linietekst ændret[rediger kildetekst]

6/6 2005

Jeg har ændret den linierede tekst i Sprogenes bog således at de nu står på verseform som det oprindeligt er tiltænkt. Senere vil jeg se nærmere på de enkelte vers og rette enkelte af disse til da de for mig at se ikke er skrevet helt originalt. Ligeledes omskriver jeg de følgende tekster til verseform som de er det originalt.

MvH

Jan Christensen