Diskussion:H5N1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vedr. de fugle der er blevet fundet i Danmark, fandt man ikke også ud af at det ikke var virusen ikke var H5N1? Jeg synes det skal ændres i artiklen, hvor der står at fuglen stadig mistænkes for at være smittet med virusen H5N1.

Fødevareregionen oplyser, at man ved, at der er tale om H5-typen. Om der er tale om H5N1 vil kræve nogle mere nøjagtige analyser, som først ligger klar om nogle dage. Men der er en forholdsvist stor sandsynlighed for, at der er tale om H5N1, da det er den type, som er fundet i Europa. Jeg finder ingen grund til at notere yderligere før der foreligger et endeligt resultat. --|EPO| 15. mar 2006 kl. 14:34 (CET)
Som EPO skriver vides det i skrivende stund ikke, om den fundne musvåge var smittet med netop H5N1. Jeg har derfor kørt ændringerne fra Bruger:Apoltix tilbage. --Heelgrasper 15. mar 2006 kl. 19:18 (CET)