Diskussion:HTC-Highroad

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Team Telekom senere T-Mobile Team bør have sin egen side[redigér wikikode]

Jeg mener, at Team Telekom senere T-Mobile Team bør have sin egen side, da det var et klassementshold, hvor HTC var et sprinterhold. Så skriver jeg gerne artiklen om det tyske, verdenskendte cykelhold, Hvor mange kendte profiler kan nævnes. Bjarne, Ulle, Vino, Klödi, Goden, Zabel, Gurini, Botero m.fl.JMB (diskussion) 26. aug 2016, 23:04 (CEST)

Nu er det jo sjældent at der er tale om helt igennem rene sprinterhold og klassementshold, de fleste hold har jo det det meste i sin rytterstab. Hvad så med Erik Zabel og hans sejre i pointkonkurrencen? Nu er det det jo sådan at Team Telekom/T-Mobile er en forgænger for HTC-Highroad, det er blot sponsoren der har ændret sig. Du skal da være velkommen til at skrive historien ind her, med lidt inspiration fra de andre Wiki'er --Hejsa (diskussion) 26. aug 2016, 23:33 (CEST)