Diskussion:Halal

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Halal burde vel indgå i skabelonen for Islam, eventuelt i en kategori for "dagligt liv", der tilsvarer kategorien i skabelonen for jødedom. Jeg ved ikke lige, hvordan dette indpasses smartest, vil nogen hjælpe mig? (skrev Jakob mark (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Halalslagtning i Danmark[redigér wikikode]

Jeg har tilføjet afsnittet Halalslagtning i Danmark. Jeg har refereret til artikler hos Dyrernes Beskyttelse og Landbrugsrådet, men da begge sider er fjernet fra deres hjemmeside, har jeg linket til citater fra min blog. Jeg har kontaktet dem, for at få genskabt begge artikler. –– Kirjapan 28. jan 2009, 11:07 (CET)

Halal inden for fødevarer[redigér wikikode]

Det hænger ikke helt sammen, at der her i den danske Wiki-artikel står, at man kalder Allah nådig i bønnen før slagtningen, når der i den engelske Wiki-artikel står, at man netop ikke omtaler Allah som nådig i forbindelse med en slagtning. Ifølge sidstnævnte skyldes det, at en slagtning ikke er at regne for en nådig handling (hvilket vel giver mening). (skrev 62.198.102.216 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)