Bruger:Jakob mark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej, jeg hedder Jakob Mark, jeg er 27 år, og jeg er i gang med at skrive speciale på Statskundskab ved Århus Universitet. Som det har fremgået af aviserne det seneste stykke tid lider jeg derfor selvfølgelig af overspringshandlinger - du sidder og læser en af dem lige nu. Du vil derfor her kunne finde langt flere oplysninger om mig end du har lyst til at kende.

Fagligt har jeg beskæftiget mig en del med international politik, især Mellemøsten, USA og Kina - ofte knyttet sammen via olie. Mit speciale omhandler netop, hvordan forholdet mellem USA og Kina kan ændres med stigende oliepriser; Mellemøsten er hovedstedet for en potentiel konflikt.

Politisk står jeg et sted mellem Radikale Venstre og SF - og det betyder ikke socialdemokratiet. Derudover er jeg engageret i Foreningen til Oplysning om Oliekrisen og på oliekrise.dk.

Jeg har i øvrigt boet i Grønland et års tid.

Endelig kan det nævnes, at jeg sætter stor pris på

Sider, jeg har skrevet på, vil skrive på, eller bare følger med i, hvad der sker på:

Projekt olie:

Projekt international politik

Projekt Mellemøsten/Islam

Projekt statskundskab/politik

og så en lang række sider, der falder udenfor de fire ting, jeg primært beskæftiger mig med på Wikipedia, f.eks. The Mothers of Invention, System of a Down, Claus Deleuran, Espresso, Graham Chapman, Monty Python, og så videre


Som det absolut sidste kan jeg nævne, at der er et par brugere, hvis indlæg jeg af den ene eller anden grund holder særligt øje med - nogen af dem, fordi jeg synes, de tit ligger inde med viden, jeg selv mangler (eller skriver inspirerende eller har nogle interesser, der overlapper mine egne), nogen af dem, fordi jeg synes, deres artikler som regel trænger til at blive set efter i sømmene. Hvis du står på listen, må du jo selv vurdere, hvorfor det lige er, at du står der ;-)

Jeg leger lige nu med: Bruger:Jakob_mark/legeplads