Diskussion:Half-Life (serie)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Artiklens formål[redigér wikikode]

Hej Wikipedianere. Jeg kan ikke rigtig se, at artiklen bidrager med noget, som Skabelon:Half-Life ikke gør udover udgivelsesdatoerne. Vi kunne måske sammenskrive nogen af karaktererne hertil. Mvh Asger1995 (diskussion) 21. aug 2013, 18:24 (CEST)

Hmm, datoerne man man vel bare se på Valve Corporation, men ja, lidt historie hvis man ikke gider læse spilartiklerne og som du skriver karakterene, hmm åbenbart på dansk kaldt en figur efter en diskussion om at det var danglish, måske af samme årsag som tegnefilmsdubber-siden har redirekt fra alle slags stemmeskuespillere. "...that's whatever you were talking about for ya" ;) TherasTaneel (diskussion) 22. aug 2013, 01:45 (CEST)