Diskussion:Hans Jessen Pallisen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytning efterspørges[redigér wikikode]

Artiklen skal flyttes til: Pallisen, Hans Jessen. Jeg ved ikke hvordan. Tak! (skrev OttoChristianRupert (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Man kunne benytte "flyt"-funktionen, men jeg antager at du blot ønsker at ændre sorteringsnøglen - og det gør man sådan her. --Palnatoke 20. dec 2010, 09:38 (CET)
Jeg har flyttet artiklen tilbage (eller rettere sagt, ændret den "nye" artikel til en redirect til denne) for at bevare artikelhistorikken. Jeg savner dog en begrundelse for at kalde artiklen "Pallisen, Hans Jessen" eller bare Pallisen? Mvh Knud Winckelmann 22. dec 2010, 08:24 (CET)

Jeg har forsøgt at indsætte et foto af denne person = H.J. Pallisen.jpg. Eksisterer det endnu eller skal jeg forsøge det en gang til? Tak!OttoChristianRupert 27. feb 2011, 16:49 (CET)