Brugerdiskussion:OttoChristianRupert

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, OttoChristianRupert!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 28. maj 2010, 21:05 (CEST)[svar]

Et lille tip[rediger kildetekst]

Hej Otto. Jeg har bemærket, at du i dine rettelsesresumeer som regel (altid?) slutter af med ~~~~, hvilket du givetvis gør for at fortælle, hvem der har foretaget rettelsen. Det er imidlertid ikke nødvendigt, idet enhver rettelse automatisk registreres med brugerid og tidsstempel - og i øvrigt virker tilderne ikke i resuméfeltet. Det gør naturligvis ikke noget, at du gør det, men det har bare ikke nogen virkning. Den type signering er reserveret til indlæg på diskussionssider. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) 28. jan 2011, 19:05 (CET)

Tak for henvisningen. Man bliver klogere hver gang... Otto (med eller udenOttoChristianRupert 29. jan 2011, 16:18 (CET) ?)

Hej!

Du har lagt nogle billeder op og har skrevet at rettighedshaveren eller fotografen er Otto Holzapfel. Hvem er Otto Holzapfel? Er det dig? Hvis ikke hvem er han så og hvornår er han død (hvis han er det).

I "Kilde" er det meningen, at man skal skrive hvor man har filen fra. Fx "Eget arbejde" eller "Eget foto" hvis man selv har taget det. Det kan også være "Scannet fra en avis" eller et link til en hjemmeside.

I "Rettighedshaver" er det meningen, at man skal skrive hvem fotografen er eller i særlige tilfælde hvem rettighedshaveren er, hvis det ikke er fotografen, der har rettighederne.

Samtidig skal licensskabelon og tekst gerne matche så man undgår at der står "Creative Commons" i teksten mens licensen er en "PD"-licens.

Du må derfor meget gerne tjekke de 3 filer:

Og se om Kilde, Rettighedshaver og licens er som det skal være. På forhånd tak. --MGA73 2. mar 2011, 21:32 (CET)

Ja, det er mig. Jeg har forsoegt at korrigere... Tak!OttoChristianRupert 3. mar 2011, 07:34 (CET)

Hallo, ich habe deine Nachricht auf meiner dänischen Benutzerseite erst heute zufällig gesehen, da ich hier eher selten anzutreffen bin. Du kannst dich ja sonst auf de:Diskussion:Barner Stück einfinden. Zu Kirch Stück wäre noch ein Artikel zu schreiben, das kann aber noch ein wenig dauern, bis ich dazu komme. Danke aber schonmal für deine Antwort. Viele Grüße -- Niteshift 15. maj 2011, 01:01 (CEST)[svar]