Diskussion:Harald 2.

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Harald 2. har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 17, 2020.

Huskeliste for Harald 2.: rediger · historik · overvåg · opdater

Sechinsic (diskussion) 22. apr. 2023, 10:11 (CEST)Svar[svar]

Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Lidt stoevet..[rediger kildetekst]

Undskylder fontmanglen - [ae] [oe] [aa]. Det er nu artiklen jeg synes er lidt stoevet og snakkesalig, med refs til Suhm og L C Myller plus de her Harald 2.#Fodnoter. Jeg er pt. igang med at skrive paa "Encomium Emmae Reginae", der ikke er oprettet endnu, men jeg synes ogsaa "Harald 2." kunne friskes og strammes op. Ifl. historikken har der vaeret en del redigering sidste aar, saa derfor denne notits. Sechinsic (diskussion) 21. apr. 2023, 19:13 (CEST)Svar[svar]

Jeg kommer ikke til at skrive paa "Harald 2.", paa kort sigt, og undskylder mit impulsive indlaeg. Artiklen ville have gavn af at blive tilfoejet kildekritiske overvejelser, men hvordan? Fra mine noter til Campbell 1949
maaske bjarni adalbjarnson om de norske kongers sagaer og fra online browsing maaske Sven(d) Ellehøj Studier over den ældste norrøne historieskrivning.
  • Alistair Campbell (1949), "Introduction,Appendices", i Alistair Campbell (red.), Encomium Emmae Reginae, Camden third series, vol. 72, London: Royal Historical Society, s. xi-lxix, 55-98
Sechinsic (diskussion) 22. apr. 2023, 09:59 (CEST)Svar[svar]