Diskussion:Harald Hen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Fantasiløs er bedre end vildledning[redigér wikikode]

Fantasiportrættet af Harald Hen bør fjernes. Det har ikke mere med Harald at gøre, end et billede af en gulerod eller en sild og selvom det er betegnet fantasiportræt, vildleder det alligevel. 212.242.205.115 14. feb 2015, 18:02 (CET)

Kan ikke se hvordan det kan vildlede, når det er betegnet fantasiportræt. Men konceptet wiki og dermed Wikipedia går ud på at det redigeres af brugerne, så hvis du mener det - find et billede på Commons og indsæt det i stedet. TherasTaneel (diskussion) 15. feb 2015, 11:47 (CET)