Diskussion:Hardstyle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen bedes ikke redigeres foreløbig, da den tidligere har været udsat for utallige fejl - både faktuelle og grammatiske. Artiklen vil blive opdateret løbende, hvis nødvendigt. EDIT: Selvtak! Jeg har også fjernet de to tags - "Eftersyn" og "Denne artikel behøver tilrettelse af sproget" Tilføjelsen må gerne citeres og kopieres, jeg har set "advarslen" - men tak for dit heads up. Jeg har sat artiklen til overvågning, så jeg (og andre selvfølgelig) kan verificere korrektheden af de indtastede data. Med venlig hilsen - Thor Kajberg (Moderator på Global Hardstyle) Thorminator08 6. apr 2009, 01:16 (CEST)

Tak for bidraget. Bemærk dog følgende tekst, der er anført i redigeringsfeltet: "Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her." Ønsker andre at bidrage i teksten, står det dem frit for. Men forhåbentligt kun med eventuelle forbedringer. --Pugilist 5. apr 2009, 22:18 (CEST)