Diskussion:Erantis (art)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Have-Erantis)
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der er nogle der siger at en erantis (eranthis) først blomstrer et par år efter den bliver plantet. Er det rigtigt? kh Ida k.

  • Det er rigtigt, at det tager et par år, før unge frøplanter af Have-Erantis har samlet energi nok i rodknolden, så de kan blomstre. Hvis man køber knolde til plantning i haven, så har de overstået denne fase, og derfor blomstrer de straks næste forår (og de følgende forår). Mvh.--Sten Porse 4. mar 2009, 21:47 (CET)

Ifølge http://en.wikipedia.org/wiki/Eranthis er haveerantis ikke giftig, selv om planter af familien Aconitum ellers er det. Er der nogen der vil forsøge? (Skrev 62.243.244.130 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er dumt at stole på oplysninger i Wikipedia - specielt dem uden kildeangivelse som i en:Eranthis - hvis det drejer sig om vigtige ting som for eksempel ens helbred. Der er en grund til at de er et link til Forbehold på alle sider. Byrial (diskussion) 30. mar 2013, 16:09 (CET)