Diskussion:Heer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Den tyske hær (1935-1945)[rediger kildetekst]

@Seba3586: Nogle spørgsmål:

  1. Hvis artiklen omhandler den tyske hær 1935-1945, hvorfor hedder så ikke det, men "Heer"? Den dansksprogede Wikipedia skrives på dansk.
  2. Hvis du kun har 3 sætninger at bidrage med, hvorfor finder du så ikke en anden artikel at skrive det ind i?
  3. Hvis det er planen at skrive mere, hvorfor skriver du så ikke artiklen i din sandkasse først, og lægger den i artikelrummet den når du har skrevet den færdig? Artikelrummet skal indeholde artikler, ikke kladder.
  4. Er du ikke bekendt med at der skal være kilder på artiklerne på Wikipedia?

--Madglad (diskussion) 18. maj 2020, 06:47 (CEST)[svar]

1. Tænkte mest den skulle hedde "Heer (Wehrmacht) så den titelmæssigt ligner alle andre sprog der omtaler dette emne. 2) jeg startede siden op med intentionen om at få skrevet videre på den og at andre ville kunne bidrage i en løbende process. Der findes mange artikler på Wikipedia der hverken er særligt fyldestgørende eller har nogen referencer eller eksterne kilder. 3) igen Wikipedia siger ikke artiklen skal være færdigt fra offentliggørelse. 4) jeg er bekendt med kilde og referencer princippet og er selv meget god til at anvende dette.

Du fokuserer på nogen sider der var lige begyndt. Ja man kunne have taget sandkassen og ja man kunne også have offentliggjort dem så alle kunne komme ind og hjælpe til hvis de lyster.

Derudover skal det siges at ophavsret ikke omfatter definitioner af begreber eller ord. Seba3586 (diskussion) 18. maj 2020, 10:13 (CEST)[svar]