Diskussion:Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytning: HGI, FIF og HSI[rediger kildetekst]

Umiddelbart synes jeg ikke, at HGI er så speciel, at den behøver en side for sig selv. Det fremgår, at HGI er med under paraplyen "Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger". Jeg foreslår derfor, at man nøjes med én artikel om "paraplyen" og dens "foreninger". --MGA73 31. jul 2008, 22:03 (CEST)

Har nu flyttet artiklen og fjernet værdiladede ord. Jeg har desuden sat en stub på, så nu er det bare at håbe, at en eller anden udvider artiklen.--MGA73 18. aug 2008, 17:35 (CEST)
Jeg deler ikke dit synspunkt omkring HGI (Hillerød Gymnastik- og Idrætsforening) eller for den sags skyld FIF Hillerød (Frederiksborg Idrætsforening). Hillerød G&IF fodboldafdeling har deltaget i Dansk Boldspil-Unions landsdækkende Herre-DS, både Danmarksserien og Danmarksseriens Kvalifikationsrække, mens det for klubbens kvindeseniorer (HGI Damefodbold) er blevet til en lang række sæsoner i Elitedivisionen (senest i 2000/2001-sæsonen) og var i øvrigt Sjællands største kvindeklub i 2011. Frederiksborg IF er en tidligere "divisionsklub", som spillede i landets næstbedste fodboldrække i sæsonerne 1928/1929, 1929/1930 og 1930/1931. Groft sagt var Frederiksborg IF på et tidspunkt den 17. bedste danske fodboldklub og til trods for at klubben i dag frister en tilværelse langt nede i det danske ligahierarki (Serie 4 pr. 2012), gør det ikke klubbens forhenværende meritter mindre interessante. Derimod mener jeg slet ikke, at der er kød nok til en separat artikel om en lokal (by?)forening som "Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger" (HSI), som snarere blot bør nævnes i kort sidebemærkning under klubbernes respektive artikler. Jeg ser gerne artiklens indhold returneret til at omhandle Hillerød G&IF. — Froztbyte 12. feb 2012, 02:53 (CET)