Diskussion:Hjælme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hører klitformationer inden under denne her artikel? Der findes ingen artikel om klitformationer og ville lige hører om I ikke kunne lave en lille artikel/beskrivelse af hvad det er?

Klitformationer bør høre hjemme under Klit. venlig hilsen --Rmir2 13. okt 2011, 18:50 (CEST)
Tak! Jeg havde dog fundet ud af det nogle minutter efter jeg havde skrevet indlægget her. :S Men er glad for at der for en gangs skyld er én på wikipedia, der er venlig nok til at svare på mit spørgsmål. Tak for det! Med venlig hilsen - Anonym.
Velbekomme. Jeg skal se, om jeg kan nå at få skrevet noget om klitformer også. Normalt skelnes mellem tueklit, tungeklit, skjoldklit, halvmåneklit, tværklit og parabelklit, men at beskrive de enkelte formers dannelse tager et par dage. hilsen --Rmir2 13. okt 2011, 19:21 (CEST)

Det vil da være en strålende idé, hvis du kan få lavet en beskrivelse af disse klitter. Men ja, det kan vel tage noget tid. Men sætter pris på det du gør!