Diskussion:Homer's Enemy

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Artículo bueno-blue.svg Artiklen Homer's Enemy er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for Homer's Enemy: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Der er mange underlige sætninger
    • Homer forsøger at blive ven med Grimes, men Grimes ender med at hade Homer og at erklære sig som Homers fjende. Gennemlæst. --Allano (Skriv til mig her...) 25. sep 2008, 20:25 (CEST)
    • Grimes finder hurtigt ud af, at ikke kan lide Homer Gennemlæst. --Allano (Skriv til mig her...) 25. sep 2008, 20:25 (CEST)
    • I et sekundært handlingsforløb keder Bart sig under et besøg på Springfields rådhus og køber ejendommen "35 Industry Way" for en dollar på en tvangsauktion. Det viser sig at være en nedlagt, gammel fabrik. Bart og Milhouse tager ud på fabrikken. Senere i afsnittet forlader Bart stedet om aftenen og giver Milhouse posten som nattevagt. Da han kommer tilbage næste dag er fabrikken er styrtet sammen. - Ret malplaceret skal omformuleres. Gennemlæst. --Allano (Skriv til mig her...) 25. sep 2008, 20:25 (CEST)
    • en opførsel der indebærer at Homer Grimes’ frokost, tygger i Grimes’ blyanter med monogram og ignorerer de grundlæggende sikkerhedsadvarsler Gennemlæst. --Allano (Skriv til mig her...) 25. sep 2008, 20:25 (CEST)

Dette er bare et par eksempler. Synes det hele skal gås igennem, og rettes for grammatiske fejl, der evt. er kommet på grund af direkte oversættelse fra engelsk.


LA-nominering[redigér wikikode]

Jeg vil ikke afslå nomineringen, men blot opfordre til en smule umage: kategorien, artiklen ligger i, er ikke oprettet; linket, der førte til afsnittets sæson, var ikke rigtigt (er nu ordnet); og nogle oplagte links mangler. Det er små ting, men dog vigtige, hvis artiklen skal videre og det virker faktisk bare lidt sløset. --CarinaT 2. aug 2008, 21:05 (CEST)

Nogle røde links er blevet oprettet - er den nu klar til LA? --Mini Einstein (Allan) (Skriv til mig her...) 3. aug 2008, 12:33 (CEST)
Vicepræsident og pantauktion er ikke nogen særlig gode oversættelser af "Vice President" og "foreclosure auction". Denne sætning er heller ikke så godt oversat: "Dog ser Burns den følgende dag, at det var en normal rørende historie om en helteagtig hund, og udpeger hunden som den udøvende vicepræsident." Jeg tror generelt det vil være en god ide hvis nogen læste artiklen igennem. Santac 3. aug 2008, 12:50 (CEST)
Jeg har prøvet at luge resterne ud, hvordan står det til nu? --Mini Einstein (Allan) (Skriv til mig her...) 4. aug 2008, 12:41 (CEST)
Jeg har læst den første del af artiklen og lavet forskellige rettelser. Jeg vil læse resten når jeg får tid. Santac 4. aug 2008, 14:23 (CEST)
Tak for det. --Mini Einstein (Allan) (Skriv til mig her...) 4. aug 2008, 15:05 (CEST)

Jeg har nu også forsøgt at give hele artiklen en overhaling --Hockeyindustrien 4. aug 2008, 20:05 (CEST)

Jeg var også igang (burde have indsat en igang-skabelon (ris til egen ---)), men har ihvertfald indføjet nogle af de ting jeg synes lød bedre i min oversættelse. Har ladet en del af dine oversættelser blive da de lød bedre end mine. Santac 4. aug 2008, 20:25 (CEST)

Jeg har nu tilladt mig at gennominere artiklen pr. de to nye gennemlæsninger.--Hockeyindustrien 11. aug 2008, 14:04 (CEST)

Artiklens krav fra huskelisten er opfyldt. Nogle indvendinger inden artiklen for 3. gang nomineres til LA? --Allano (Skriv til mig her...) 25. sep 2008, 20:27 (CEST)
Da ingen har haft nogen indvendinger, nominerer jeg artiklen til LA (for 2. gang). --Allano (Skriv til mig her...) 6. okt 2008, 15:22 (CEST)