Diskussion:Hooliganregisteret

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Burde artiklen ikke hedde "Hooliganlov" eller lignende? Folketinget vedtager love ikke registre. At en del af loven indebaerer at der skabes er register er saa en anden ting. Jeg ved at kilden ogsaa beskriver det som om folketinget har vedtaget et register, men som jurist kan jeg fastslaa uden tvivl, at det er forkert. Rettelig burde der henvises til Lov om sikkerhed ved bestemte idrætsbegivenheder, som er den officielle titel paa loven./Chris

Du er velkommen til at ændre i artiklen så det passer. Men så vidt jeg kan se omhandler artiklen jo netop registeret og ikke loven. Det burde nok fremgå at registeret blev oprettet som følge af den lov du nævner, men udover det kan jeg ikke rigtigt se problemet. - mvh Saddhiyama 26. apr 2008, 01:23 (CEST)
Selve loven hedder 'loven om sikkerhed ved bestemte sportsbegiven­heder', hooliganregisteret er så en del af den lov. --Lindberg 26. apr 2008, 03:04 (CEST)
Okay der burde vel så bare laves en artikel med lovens titel. Men det er nok begrænset, hvor mange der søger på den...Hooliganregisteret er jo blevet kaldenavnet. (Chris)

Danske forhold?[rediger kildetekst]

Artiklen handler om det danske register, så selvfølgelig er det danske forhold. Det er jo ikke registrer over hooligans generelt. For at understrege dette har jeg ændret titlen til 'Hooliganregisteret'. --Lindberg 26. apr 2008, 19:56 (CEST)