Diskussion:Hybridbil

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvad kaldes en bil som har en el-motor, men både batterier og en brændselscelle der benytter mathanol til at generere strøm til elmotoren. Er det er elbil eller en hybridbil? (skrev 78.143.77.204 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

"Hybrid" betegner jo sådan blot, at bilen kan køre på flere forskellige ting. At ordet efterhånden er blevet identisk med biler, der har både benzin- og elmotor er så en anden sag. Jeg synes, at artiklens indledning forklarer begrebet glimrende. --|EPO| COM: 5. jan 2010, 18:26 (CET)

Modeller og producenter[redigér wikikode]

Jeg har undersøgt Venture One som var en hybrid med brændstof til at oplade batteri. Den skiftede navn til Persu Hybrid og forsvandt fra radaren. Hvordan tilføjer jeg en liste med modeller? VilladsClaes (diskussion) 11. sep 2019, 18:29 (CEST)