Diskussion:IPv6

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Meningen af “Kina anvender i dag 2004 IPv6 og i en stor af verden kører IPv6 i test.” er uklar.
--Blanu 19. sep 2005 kl. 01:09 (CEST)

Linksamling[rediger kildetekst]

Denne artikel har en grotesk mængde eksterne links. Der er sikkert nogle af disse links, som er relevante, men jeg ved ikke hvilke. Jeg agter derfor at slette dem allesammen om en uge - hvis ikke linkmængden er kommet væsentligt ned (5-10 links må være rigeligt). --Palnatoke 16. jul 2006 kl. 06:50 (CEST) Den uge blev lidt lang, men nu er denne artikel ikke længere en linksamling. --Palnatoke 3. okt 2006 kl. 23:58 (CEST)

Link til IPv6-adresse.dk[rediger kildetekst]

Som nævnt i Wikipedia:Eksterne_henvisninger#Reklamer_og_interessekonflikter må jeg ikke linke til min egen side. Men jeg synes at IPv6-adresse.dk der kortlægger internetudbydere og deres (manglende) understøttelse af IPv6 er er meget relevant ekstern henvisning. Vil I venligst afgøre om henvisningen skal medtages eller ej og indsætte henvisningen i selve artiklen, hvis I skønner, at det er en god ide? (Skrev Emilstahl (diskussion • bidrag) 14. dec 2015, 10:00‎. Husk at signere dine indlæg.)