Brugerdiskussion:Emilstahl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er Emilstahls diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Emilstahl.

Velkommen[rediger kildetekst]

Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Emilstahl! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pelle Hansen 5. dec 2011, 14:43 (CET)

Wikipedia Chat[rediger kildetekst]

Hejsa Emilstahl, jeg vil bare minde dig om at vi har en chat kanal her på Wikipedia, hvis du altså kunne tænke dig at se den. Hvis du bruger Firefox, så kan du hente en IRC-klient som hedder ChatZilla. Den kan du hente ved a trykke her og komme på deres hjemmeside. Du kan læse mere om hvordan du kommer op chatten her: Wikipedia:Chat#Hvordan man tilslutter sig - men du kan naturligvis bare spørge hvis der er noget som driller ;) Håber at se dig :) --Simeondahl (diskussion) 28. jul 2013, 03:39 (CEST)

Jeg var faktisk på vej ind før men mange tak! Har jeg svaret rigtigt på din besked? :) --Emilstahl (diskussion) 28. jul 2013, 03:51 (CEST)
Der er ikke regler for hvordan du skal svare :) Men vi vil da gerne se dig på chatten hvis du har lyst og har tid ;) --Simeondahl (diskussion) 28. jul 2013, 03:43 (CEST)
Men du får en besked når jeg svarer sådan her ikke? Jeg må finde vej der ind snart. Hvordan fandt du mig? --Emilstahl (diskussion) 28. jul 2013, 03:51 (CEST)
Jeg får ikke en besked når du svare, det skal jeg selv holde øje med. Ved ikke om du har fundet siden Speciel:Seneste ændringer (kan også findes til venstre i sidemenuen under Deltagelse), derpå kan du se redigeringer lavet på Wikipedia. Når du bliver mere rutuneret på Wikipedia så får du flere værktøjer lige til at holde øje med folk. Man kan f.ekx. kan se live redigeringer osv. men det skal jeg nok forklare dig hvis du kommer på chatten Men jeg vil mere end gerne hjælpe dig godt i gang hvis du ønsker det. Hvis du nogen siden får brug for hjælp, så skal du bare skrive til mig på min diksussionsside. Så vil jeg også lige råde dig til at se den her guide omkring Wikipedia. Den forklare en smule af de grundlæggende regler ol. Hjælp:Forside. --Simeondahl (diskussion) 28. jul 2013, 03:53 (CEST)

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Hejsa. Vær obs på Wikipedia:Eksterne_henvisninger#Reklamer_og_interessekonflikter, man bør ikke linke til sine egne hjemmesider. Kan du finde en kilde, der opfylder samme formål, men som er fri af interessekonflikter, ville det være en fordel. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 14. dec 2015, 09:45 (CET)

Tak for din besked og oplysning. Der findes desværre ikke andre kilder med samme formål. Emilstahl (diskussion) 14. dec 2015, 09:55 (CET)