Diskussion:Ibrahim Rugova

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kategorien Albanere[rediger kildetekst]

Tilføjet Kat. Albanere, jf. at der bor albanere i andre lande/områder end i landet Albanien --Bjoerna 14. jan 2006 kl. 14:56 (CET)

Hvad er den kvikkeste måde at justere billedlink?[rediger kildetekst]

Har netop hentet billedlink fra Wiki EN. Men billedet kommer ikke frem, fmtl. fordi der skal peges ind i et særligt område. Hvordan gør man det kvikkest i dette tilfælde, nogen der kan knække den på 2 sekunder? --Bjoerna 17. jan 2006 kl. 11:24 (CET)

Man ser på commons: om der er et billede dér. På den engelsksprogede wikipedia benytter man en række billeder, som man mener falder under fair use. Her på den dansksprogede wikipedia har vi netop stemt om spørgsmålet og besluttet at vi ikke vil benytte fair use-materiale. --Palnatoke 17. jan 2006 kl. 13:04 (CET)
Tak for hurtig respons. I det konkrete tilfælde havde jeg et link fra den engelske Wiki:
Fil:Rugova i chart.jpg
Ibrahim Rugova, President of Kosovo

Ifølge billedoplysningerne er det fotografen selv der har lagt billedet op. Men jeg kan ikke finde billedet vha Commons-søgemodul. Så var det jeg tænkte, kan man ikke tilføje en krussedulle til ovenstående citat? Er opm. på dén med Fair Use, men det er vist ikke relevant her. Vh --Bjoerna 17. jan 2006 kl. 13:31 (CET)

Desværre er der ikke en hurtig måde at bruge et billede der ligger på en anden Wikipedia. Det er derfor Commons blev oprettet i sin tid. Eneste måde at få fat på det er ved at kopiere billedet fra den engelske billedside, uploade det til Commons. Lægge en note på den engelske billedside om at billedet nu findes på Commons og derefter indsætte billedet i en dansk artikel. Mvh Malene Thyssen 17. jan 2006 kl. 13:46 (CET)
Det har jeg netop gjort med dette billede. Det er ikke så slemt, fordi licensen "GFDL-pictures from en:wikipedia" heldigvis findes i licens-rullemenuen på Commons. --Sir48 (Thyge) 17. jan 2006 kl. 13:52 (CET)
Tusind tak. Det var akkurat dét jeg frygtede der var nødvendigt (og så er det jo fint at Commons findes nu). Måske vil jeg prøve at rende jer i bedene en anden gang, men jeg tvivler ... for jeg vil meget hellere skrive end blive imaginær flyttemand, so to speak. Sandsynligheden taler for at jeg beder om hjælp igen. Bedste hilsener --Bjoerna 17. jan 2006 kl. 14:50 (CET)
Selv tak, men det var nu en undtagelse, fordi vi andre også gerne vil skrive selv. Vi fisker ikke for dig - vi lærer dig at fiske. :-) Eller: For at citere Piet Hein: "Når du kaster dig ud i noget nyt, så sørg endelig for at få alle vanskelighederne med..." --Sir48 (Thyge) 17. jan 2006 kl. 16:44 (CET)
Piet Hein holder jeg meget af, også når han bruges her. Jeg har stor sympati for at alle skal (kunne) gøre det hele, men alt dog nok med måde. I det foreliggende tilfælde synes jeg det må række at folk som jeg arbejder med normalværktøjerne (Commons) og overlader sådanne spændende ting som at flytte fra det ene sprogområde til det andet til folk der kan dét mere. Men tak igen, nu ved jeg i det mindste hvad der skal gøres. Forresten er det vel bedre at markere at hér skal gøres noget (flyttes et img), frem for slet ikke at markere noget som helst? Vh --Bjoerna 17. jan 2006 kl. 17:41 (CET)
Det er jo lysten, der driver værket her, så hvis du ikke har lyst til at bruge tiden på at flytte billeder er det helt ok. Men det er da helt klart en hjælp til andre interesserede, hvis du markerer f.eks. på diskussionssiden hvor der findes en brugbar illustration, hvis der ingen er at finde på Commons. :-) Mvh Malene Thyssen 17. jan 2006 kl. 19:33 (CET)