Diskussion:Idom Sogn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Idom fra 1955 til 1970.

Mit havn er Arne Krog Pedersen - flyttede til Idom som 5-årig i 1955, Estrupvej 2, "Kirkeby". Min mor og far var Kresten Pedersen og Edel Krog Pedersen, mine søskende er Ane-Karin- og Olav Krog Pedersen Flyttede fra Idom som 20-årig i 1970. Altså 15 år af mit liv - men de 15 vigtigste!! For ca. 2 år siden døde min mor, hun boede i Idom. Nu har jeg ingen kontakt med sognet. Det savner jeg - mine tanker går ofte tilbage til min barndom/ungdom i Idom. Tankerne går speciel omkring skolen (her er jeg dog så heldig, at vi hver 5. år afholder klassefest, vi gik ud af Idom skole i 1964). Men også omkring ungdomsforeningen og idrætsforeningen!!

Er der nogen der kan bidrage med nogle sjove historier eller lignende. Speciel fra ovenstående eller evt.andet??

Hej Arne. Nu er Wikipedia en encyklopædi, og ikke hverken et forum til spørgsmål og debat eller et sted for "sjove historier". Jeg har lidt svært ved at se, hvad formålet med dit indlæg er? Vil du gerne tilføje fakta om Idom til artiklen om Idom Sogn? Vil du gerne skrive noget om skolen eller andre netværk i Idom på encyklopædisk vis? I så fald er du ganske velkommen, men hvis formålet er at komme i kontakt med andre fra Idom, udveksle historier om Idom eller tilsvarende, så er Wikipedia desværre ikke forummet til den slags. Hvori består din forespørgsel helt præcist? :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 3. apr 2006 kl. 12:34 (CEST)

OK - jeg forstår din pointe!! Men måske kan jeg bidrage med noget historie om Idom Sogn i årene fra 1955-1970, på et senere tidspunkt. Det er nok mere relevant??

Det vil helt sikkert være interessant, dersom det her encyklopædisk højde. Altså ikke blot skrøner og historier, men diverse faktuelle oplysninger om tilpas interessante emner. Du kan nu aldrig gøre noget forkert, for der er hele tiden nogen andre, der kommer forbi bagefter og retter eventuelle fejl - så bare kast dig ud i det. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. apr 2006 kl. 13:44 (CEST)