Diskussion:Improvisation

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg er lidt mystificeret over denne artikel. Improvisation er da et alment begreb og ikke bare noget med musik? Måske skulle indholdet flyttes og flettes ind i artiklen om improvisationsmusik? Så kunne denne artikel nyskrives og gives et mere alment indhold. --Troels Nybo 18. jul 2005 kl. 09:55 (CEST)

Den er noget skæv, men der er rimelig stub om emnet i artiklen Improvisere. Det to artikler skal nok lægges sammen, som jeg bemærkede forleden på den artikels diskussionsside.--Heelgrasper 18. jul 2005 kl. 10:00 (CEST)

Forbedringer[redigér wikikode]

Jeg har forsøgt at forbedre/udvide afsnittet om improvisation inden for klassisk musik en smule. Der er stadig plads til megen forbedring, men nu er det i hvert fald ikke længere helt ubrugeligt. Det ville være skønt hvis andre ville forbedre/udvide de respektive afsnit om de andre improvisationsgenrer- og former. Jeg har ydermere tilføjet "wiki-links" til denne artikel fra en en hel del andre relevante artikler, hvilket måske også kan være med til at sætte mere fokus på dette emne, hvilket jeg synes det fortjener. Danmuz 20. nov 2011, 17:11 (CET)