Diskussion:Inflation

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der skal dokumentation på bordet for at sætninger som fx "[...] Det er ofte det, der er problemet blandt mainstream økonomer, at den rigtige årsag aldrig defineres, men kun de sekundære." kan blive i artiklen - Wikipedia skal være neutral. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 18. feb 2006 kl. 21:33 (CET)

Jeg har lavet en lille inflations-udregner på men hjemmeside. Det er dårlig stil at linke til sin egen hjemmeside, så jeg lister linket her i stedet, så kan en af jer tilføje det. http://www.thuejk.dk/inflation.html . Thue 27. nov 2006 kl. 14:20 (CET)

Kan det være meningen at hele første afsnit i artiklen (Årsager til inflation) er kopieret fra Leksikon.org? "Udgiftsinflation angiver, at priserne stiger, fordi kapitalisterne øger priserne, når udgifterne stiger." Velkommen til 70'erne og objektivitetens fine kunst! (Skrev 86.52.99.206 (diskussion • bidrag) 6. maj 2008, 16:57. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg antager, at dit spørgsmål er retorisk, idet det af artiklen klart fremgår, at der er tale om kopi fra Leksikon.org. En anden bruger har markeret, at afsnittets objektivitet måske lader noget tilbage at ønske, og varedeklarationen er derfor for så vidt ok. Du er hjertens velkommen til at føre artiklens indledning 30 år frem i tiden under anvendelse af "objektivitetens fine kunst". --Pugilist 6. maj 2008, 23:22 (CEST)[svar]