Diskussion:Informationsteknologi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"Teoretisk set kan man betragte enhver teknologi, der bruges til at modtage, sende eller lagre information som informationsteknologi, men med den definition er en blyant også at betragte som informationsteknologi, så den definition bruges ikke i praksis."

En blyant kan da ikke bruges til at modtage, sende eller lagre information? Den holder da ikke..(Skrev 130.226.186.161 (diskussion • bidrag) 1. jan 2014, 14:46‎. Husk at signere dine indlæg.)

Kombination af et skriveredskab (blyant, kuglepen, skrivemaskine, trykkerimaskine, printer) og fx papir gør at du kan gemme og formidle information/data. Papirene kan lagres i arkivskabe, skuffer - eller sendes med post. Kridt og tavle - maling og lærred - er også informationsteknologi. --Glenn (diskussion) 1. jan 2014, 15:09 (CET)

Vorherre bevares... Ja hvis man ser det som... og hvis man synes at... Det er for slapt, Wikipedia. (Denne usignerede kommentar er skrevet af 2.104.113.89 (diskussion • bidrag) 20. jul 2016, 20:58‎)