Diskussion:Ingeniørvidenskab

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

  Findes der ved siden af det velkendte ord manufacturing et ord manufactoring (i så fald med en anden betydning)? Eller foreligger der en nærliggende fejlstavning (se Google!)?

  Sebastjan

  Det er slet og ret en stavefejl fra min side.
  Claus Sørensen 13. Maj 2003 kl.11:49 (CEST)

  Parloer[rediger kildetekst]

  Hej. Var lidt i tvivl om denne skulle anbringes her. Især efter en udgave blev slettet, men der er flere andre parlører på Færøsk (sprog) og Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er siger: "Wikipedia kan også inkludere lister over fagtermer inden for forskellige, specialiserede områder." Uanset hvad, kan I saa ikke lave tingene om i stedet for bare at slette det. (Skrev Mathiasv (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

  Parløren virker underlig, for det er jo bare en simpel oversættelse af nogle få ord. Ordene er måske ingeniørrelevante, men ikke eksklusivt for ingeniører - og ordene er så tilfældigt at helheden ingen mening giver. En komplet parlør over ingeniørrelevante ord på dansk/engelsk ville blive for lang. Jeg foreslår at den helt slettes. (Skrev 192.38.90.11 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  Du har helt ret. Wikipedia er ikke en ordbog og meningen er ikke, at man blot skal oversætte termer. Så jeg har altså fjernet listen. --|EPO| COM: 11. aug 2009, 13:58 (CEST)