Diskussion:Islamisme

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

POV-stykke[rediger kildetekst]

Jeg fjernede denne bid:

Islamisme er en vækstfremmer for (ikke en årsag til) terror, særligt i det nye årtusinde, hvor kløften mellem de islamiske lande og de vestlige er øget efter 11. september 2001. Islam bør aldrig forveksles med terror! Derimod kan man ikke undsige at islamisme medvirker som en faktor til konstante spændinger i forhold til ikke-islamistiske samfund, særligt USA. Dette er en af vor tids store udfordringer.

Det er ikke nødvendigvis forkert, men det bør omformuleres, så det bliver NPOV. --Palnatoke 10. nov 2006 kl. 21:18 (CET)

Så ret den bid, så den bliver NPOV. --Zep73 10. nov 2006 kl. 21:29 (CET) (blåtand)

Artiklen er i nuværende tilstand en stor POV! Artiklen fremstår med personlige analyser og fortolkninger uden angivelse af kilder. --Kontoreg 16. apr 2013, 09:02 (CEST)

Kilder? Citater? Personer?[rediger kildetekst]

Hvor er referencerne i denne artikel? Hvor er citaterne? Hvor er konkrete eksempler på islamister der taler for islamismen? - Måske er indholdet korrekt nok, men jeg savner noget der grunder artiklens indhold - især når emnet er så kontroversielt, som det uundgåeligt er. --Anjoe (Anders) 30. aug 2008, 14:57 (CEST)

Enig, emnet er for kontroversielt til, at artiklen kan tåle at stå uden kildehevisninger. --Kontoreg 16. apr 2013, 09:04 (CEST)

Fjernet kommentar[rediger kildetekst]

Bruger: Ole Gerstrom indsatte følgende kommentar i artiklens top: I det følgende er der ingen reference for oprindelsen af ordet "islamisme." Det bruges vidt og bredt, men det nærmeste man vel kommer en definition er det modsatte, nemlig benægtelsen fra tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdogan: There is no moderate or immoderate Islam. Islam is Islam and that's it.” Kilde: Milliyet, Turkey, August 21, 2007. Derfor må denne artikel læses med største forbehold.